ویزای تحصیلی ترکیه
دریافت ویزای تحصیلی در ترکیه نیازمند رعایت شرایط خاص و ارائه مدارک مشخصی است. برای پذیرفته شدن در یک دانشگاه یا موسسه آموزشی معتبر در مقاطع ارشد و دکترا در ترکیه، به حداقل مدرک کارشناسی نیاز دارید. همچنین باید توانایی مالی برای تامین هزینههای زندگی و تحصیلی خود در ترکیه را اثبات نمایید. هزینه تحصیل در ترکیه بر اساس دانشگاه و رشته تحصیلی متفاوت است.
اگر خواهان اخذ ویزای تحصیلی ترکیه هستید و بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی برای شما به وجود امد، می توانید با کارشناسان رز مهاجر تماس گرفته و مشاوره ی رایگان دریافت کنید.
شرایط اقامت تحصیلی ترکیه
ایرانیان برای ورود به ترکیه با اهداف توریستی نیاز به اخذ ویزای توریستی ترکیه ندارند و به مدت 90 روز می توانند، از اقامت ترکیه استفاده کنند. در طول این مدت امکان تحصیل و کار در ترکیه وجود ندارد. بنابراین برای اقامت تحصیلی ترکیه نیاز به اخذ ویزای تحصیلی ترکیه دارید. اما در ابتدا، برای تحصیل در ترکیه باید رشته و دانشگاه یا موسسه آموزشی خود را انتخاب کرده و پذیرش بگیرید، سپس می توانید برای اخذ ویزای دانشجویی ترکیه اقدام کنید. پس از تحصیل در مدرسه می توان برای تحصیلات دانشگاهی در ترکیه اقدام کرد، تحصیل در ترکیه در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا امکان پذیر است.
برای ارزیابی وضعیت شما جهت مهاجرت تحصیلی به کشور ایتالیا، لطفا فرم زیر را پر کرده و منتظر تماس کارشناسان ما باشید.
برای بررسی شرایط خود، انجام فرایند اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی همراه با فاند و بورسیه کافیست یک جلسه مشاوره رزرو کنید.
مدارک لازم برای ویزای تحصیلی ترکیه
تمامی دانشجویان خارجی برای تحصیل در ترکیه باید ویزای تحصیلی ترکیه را اخذ نمایند. مراحل اخذ ویزای تحصیلی ترکیه ساده و مشخص است؛ تاییدیه پذیرش تحصیلی از دانشگاه مورد نظر را به همراه فرم درخواست ویزا به سفارت ترکیه در ایران تحویل دهید. معمولا پس از دو ماه نتیجه درخواست شما اعلام می شود. به طور کلی مدارک مورد نیاز شامل موارد زیر می باشد.
- نامه پذیرش تحصیلی از موسسه آموزشی
- پاسپورت
- فرم درخواست ویزا
- عکس پاسپورتی
- اثبات تمکن مالی
- پرداخت هزینه درخواست ویزا
نمره آیلتس برای ویزای تحصیلی ترکیه
برای اخذ ویزای تحصیلی ترکیه، معمولا به نمره آیلتس (IELTS) نیاز نیست. بطور کلی، برای ویزای تحصیلی ترکیه، بیشتر دانشگاهها نیاز به نمره آیلتس حداقل 6.0 یا معادل ان را دارند. اما برخی دانشگاهها ممکن است نیازمندیهای خاصی داشته باشند و این نمرات ممکن است متغیر باشند. برخی دانشگاهها هم ممکن است از آزمونهای زبان دیگری مانند تافل (TOEFL) یا آزمونهای زبان داخلی دانشگاه استفاده کنند.
جهت اطلاع از بهترین روشهای مهاجرت و اطلاع از آخرین اخبار مهاجرتی با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
اقامت تحصیلی ترکیه برای زیر 18 ساله ها
تحصیل در مقاطع ابتدایی و متوسطه در مدارس دولتی، برای همه دانش آموزان ترکیه ای و خارجی رایگان می باشد. تحصیل در مدارس و دبیرستان های ترکیه به زبان ترکی است اما دانش آموزان باید یک زبان خارجی نیز یاد بگیرند. برخی از مدارس خصوصی در ترکیه تحصیل دو زبانه نیز ارائه می دهند. دانش آموزان خارجی که قصد تحصیل در مدارس ترکیه را دارند باید آزمونی را بگذرانند تا سطح توانایی خود را برای تحصیل در مدارس ترکیه نشان دهند. مدارس استانبول بین 9،450 تا 27،525 دلار در سال شهریه دارند. مدرسه MIF نیز بین 6،000 تا 22،000 دلار در سال شهریه دارد.
اقامت تحصیلی ترکیه در مقطع لیسانس
برای تحصیل در ترکیه ابتدا باید رشته تحصیلی و دانشگاه خود را انتخاب کرده و از دانشگاه مورد نظر پذیرش بگیرید. دانشگاه های ترکیه در زمینه های هنر، علوم و معماری زبانزد هستند. محبوب ترین رشته ها در مقطع لیسانس در ترکیه تربیت مدرس، بازرگانی، روابط بین الملل، بیوشیمی و مهندسی پزشکی، معماری و روزنامه نگاری می باشند. پذیرش در دانشگاه می تواند بر اساس معدل دانش آموزان در دبیرستان و نتیجه آزمون جامع ورودی به دانشگاه های ترکیه انجام شود. در رشته های انگلیسی زبان، دانشگاه ها عموما مدرک آیلتس 5 تا 6.5 درخواست می کنند.
ویزای تحصیلی ترکیه در مقطع فوق لیسانس
در مقطع فوق لیسانس نیز دانشگاه های ترکیه رشته های تحصیلی متنوعی را برای دانشجویان خارجی ارائه می دهند. دولت ترکیه هر ساله برای دانشجویان خارجی در دانشگاه ها سهمیه در نظر می گیرد و برای بررسی شانس خود برای اخذ پذیرش می توانید ظرفیت دانشگاه ها را بررسی کنید. تقریبا هر رشته ای را می توان در مقطع فوق لیسانس در دانشگاه های ترکیه تحصیل کرد اما محبوب ترین این رشته ها، بازرگانی، مدیریت، روابط بین الملل، مهندسی و معماری در ترکیه می باشد.
ویزای تحصیلی ترکیه در مقطع دکترا
تحصیل دکترا در ترکیه معمولا 4 سال به طول می انجامد. برای اخذ پذیرش از دانشگاه های ترکیه در مقطع دکترا باید یک پروپوزال تحقیقاتی آماده کرده و با اساتید دانشگاه ها مکاتبه کنید. دانشگاه و کمیته اساتید ناظر پروپوزال شما را بررسی کرده و در صورت تایید یک سوپروایزر، شما انتخاب می شوید و می توانید پذیرش دانشگاه را کسب کنید. در برخی از دانشگاه ها ممکن است نیاز به آزمون ورودی داشته باشید.
- ارتباط با ما
جهت اطلاع از بهترین روشهای مهاجرت و اطلاع از آخرین اخبار مهاجرتی با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
- دسترسی سریع
تحصیل
کار
مهاجرت
- مقالات اخیر