مهاجرت

مهاجرت به اسکاتلند

شرایط مهاجرت به اسکاتلند

  • اسکاتلند  کشوری است در شمال غرب اروپا که یک‌سوم شمالی بریتانیای کبیر را دربر می‌گیرد. اسکاتلند دومین کشور بزرگ بریتانیاست که از انگلستان کوچکتر است، ولی به لحاظ پهناوری و جمعیت آن از مجموع ولز و ایرلند شمالی بیشتر است.
  • اسکاتلند همراه با انگلستان،  ولز و ایرلند شمالی کشور بریتانیای کبیر را تشکیل می‌دهد. در کنار خاک اصلی، اسکاتلند هم‌چنین ۷۹۰ جزیره دارد که جزایر شمالی و هبریدز از آن جمله هستند.  از این تعداد ۹۳ جزیره با داشتن %۲ جمعیت کشور، مسکونی هستند.
    پایتخت اسکاتلند شهر تاریخی ادینبرو یا ادینبورگ است.   در آب‌های اسکاتلند در دریای شمال ذخایر مهمی از نفت خام وجود دارد.   اسکاتلند و انگلستان تا سال ۱۷۰۷ کشور‌هایی با پادشاهی مستقل بودند، اما در تاریخ یکم ماه مه ۱۷۰۷ دو کشور طی توافقنامه‌ای با هم متحد شده، کشور «پادشاهی متحد بریتانیای کبیر» را به وجود آوردند.   پرچم کنونی بریتانیای کبیر از ترکیب پرچم اسکاتلند (زمینه آبی، ضربدر سفید) و پرچم انگلستان (زمینه سفید، صلیب سرخ) به وجود آمده‌است.

فرهنگ مردم کشور اسکاتلند

مردم اسکاتلند فرهنگ بسیار غنی دارند که تقریبا به هزار سال پیش برمی‌گردد. در ادامه تعدادی از سنبل‌های فرهنگ این کشور را برای شما بیان می‌کنیم:

  • اسکاتلند خانه انبوهی از گروه‌ها و نوازندگان مشهور بین‌المللی است که از موسیقی سلتیک گرفته تا پاپ و راک، اجراهای متنوعی را ارائه می‌دهند.
  • زبان گالیک در اسکاتلند به‌عنوان دومین زبان رسمی شناخته می‌شود و جشن ملی سلطنتی Mòd جشن زبان و فرهنگ گالیک است که هر ساله در غرب و شمال اسکاتلند برگزار می‌شود.
  • بازی‌های سنتی در این کشور به عنوان بازی‌های هایلند (Highland Games) شناخته می‌شود که در مراسم‌های مختلف در جای جای کشور می‌توانید مردم را در حال بازی‌کردن پیدا کنید.
  • مردم اسکاتلند در مناسبت‌های رسمی با افتخار لباس هایلند می‌پوشند. این لباس شامل کت و موارد دیگر است که بستگی به موقعیت دارد. جوراب پشمی تا روی زانو و یک کیسه که به دور کمر از یک زنجیر یا بند چرمی آویزان می‌شود از بخش‌های اصلی این لباس سنتی هستند.
  • مردم اسکاتلند با غریبه‌ها و خارجی‌ها بسیار دوستانه رفتار می‌کنند.
  • اسکاتلندی‌ها طنازهای بسیار خوبی هستند و از گفتگو با آنها لذت خواهید برد.

جاذبه های گردشگری اسکاتلند

 قلعه ادینبروگ (Edinburgh) وخیابان رویال مایل  (Royal Mile):

دیوارها و برج‌های سنگی «قلعه ادینبرو» (Edinburgh Castle) از قرن سیزدهم بر افق ادینبرو سایه افکنده‌اند. در بالای سنگ بازالت سیاه، منظره باشکوهی از شهر و سفری در طول تاریخ پرشور اسکاتلند را به نمایش می‌گذارد.

تماشایی‌ترین چیزها، جواهرات تاج دیدنی، سنگ معروف سرنوشت و «کلیسای سنت مارگارت» (St. Margaret's Chapel) که در سال ۱۱۳۰ ساخته شده و قدیمی‌ترین ساختمان در ادینبرو است. وقتی که از پل متحرکی که روی دره قدیمی از میدان عریض جلو قلعه عبور کرده و وارد قلعه می‌شویم، جایی که «تاتو نظامی» (Military Tatto) معروف ادینورگ هر اوت در آنجا برگزار می‌شود، به نظر می‌رسد مجسمه‌های برنز قهرمانان افسانه‌ای «ویلیام والاس» (William Wallace) و «رابرت بروس» (Robert the Bruce) از دروازه‌های قلعه محافظت می‌کنند.

در انتهای «خیابان رویال مایل» (Royal Mile) به «قصر زیبای هولی‌رودهوس» (Palace of Holyroodhouse)، که یکی دیگر از جاذبه‌های معروف ادینبرو است، می‌رسیم. رویال مایل به‌وسیله خانه‌های روستایی آجری و مکان‌های تاریخی و همچنین مغازه‌های کوچک، تولیدی‌های لباس، چای‌خانه‌ها، موزه‌ها و کافه‌ها پر شده است. در میان این ساختمان‌های بلند که بعضی از آن‌ها در سمت سرازیری بیش از ۱۰ طبقه دارند، کوچه‌های کوچک و باریکی به نام «ویندز» (Winds) وجود دارند.

حتماً «موزه ملی اسکاتلند» را نیز در برنامه سفر ادینبرو قرار دهید. یکی از بهترین جاهای دیدنی اسکاتلند، این موزه سرگرم کننده است که شامل همه چیز از آثار باستانی قرون‌وسطایی گرفته تا نمایش‌های مربوط به علم و هنر است.

جزیره اسکای(Skye)
و جزایر هبریدز داخلی(Inner Hebrides)

از دوران مزولتیک یا عصر میان سنگی، انسان‌هایی در جزیره‌ی اسکای زندگی کرده‌اند، عشق ورزیده‌اند، جنگیده‌اند و مرده‌اند. این جزیره که اکنون به یک مقصد گردشگری محبوب بدل شده است روزگاری محل وقوع جنگ‌های خونین قبیله‌ای بوده است.

جزیره‌ی اسکای در شمال اسکاتلند واقع شده است. برای دیدن مناظر زیبا و پوشیده در مه این جزیره و برای گشت و گذار در مناطق کوهستانی و بکر، سالیانه ده‌ها هزار نفر به این جزیره سفر می‌کنند. این مناطق کوهستانی از ساختارهای بازالتی تشکیل شده‌اند که باعث می‌شوند این جزیره منظره و چشم‌انداز بسیار زیبایی داشته باشد.

گالری هنر و موزه کلوینگراو(Kelvingrove)
در گلاسکو

از وقتی که آتش سوزی، بسیاری از آثار «چارلز رنی مکینتاش» (Charles Rennie Mackintosh) را در دانشکده هنر گلاسکو ویران کرد، گالری و موزه هنر کلوینگراو به مقصد اصلی برای علاقه‌مندان سبک گلاسکو، که بخش متمایزی از جنبش هنر و صنایع دستی و «سبک‌های هنر نو» (Art Nouveau styles) از اوایل قرن بیستم است، تبدیل شده است.

گالری سبک گلاسکو و چارلز رنی مکینتاش اندکی قبل از آتش سوزی ساخته و افتتاح شد که شامل چندین اتاق اختصاصی آثار مکینتاش و همچنین اتاق‌هایی برای آثار دیگر هنرمندان برجسته جنبش است. در کنار دیگر گنجینه‌های قابل‌توجه، یک نقاشی «ون گوگ» (Van Gogh)، ابزارهای عصر برنز و جواهراتی از «آران» (Arran) و «کینتایر» (Kintyre)، یک «هواپیمای جنگی مارک ۲۱» (Mark 21 Spitfire) مربوط به سال ۱۹۴۴ و یک ارگ باشکوه مربوط به سال ۱۹۰۱ که برای کنسرت‌های رایگان روزانه مورد استفاده قرار می‌گیرد وجود دارد. یکی از محبوب‌ترین آثار این موزه، نقاشی «مسیح مصلوب» (Christ of St. John of the Cross) «سالوادور دالی» (Salvador Dali) است.

دیگر مقاصدی که باید در اسکاتلند ببینید

شهرهای اسکاتلند

وقتی که در اسکاتلند گشت‌وگذار می‌کنید، مکان‌هایی وجود دارد که می‌خواهید بیشتر وقت خود را در آنجا صرف کنید، عمیق‌تر در فرهنگ جذاب این کشور کاوش کنید و بیشتر جاذبه‌های برتر آن را ببینید. شما می‌توانید بدون دیدن همه چیز، یک تعطیلات کامل را برای سیاحت در جاذبه‌های ادینبرو بگذرانید. در گلاسکو، از گنجینه‌های هنری و اجرای موسیقی لذت ببرید.

روستاهای اسکاتلند

هر دو دریاچه لوک لوموند دوست داشتنی و لوک نس افسانه‌ای، چیزهای زیادی برای انجام در اطراف سواحل خود دارند و ارتفاعات اسکاتلند مملو از مکان‌هایی برای دنبال کردن ورزش‌های فضای باز هستند. در نزدیکی خیابان اندروز کلوپ گلف وجود دارد و می‌توانید با اتوبوس و کشتی دور هبریدز بگردید.

بهترین غذاهای اسکاتلند

اسکاتلند با تاریخ پرماجرا و بلندش از دیرباز گردشگران زیادی را به خود می کشاند. در همان لحظه ای که پا به کشور زیبای اسکاتلند می گذارید به خوبی درک می کنید که چرا این کشور تا این اندازه پرطرفدار است. زیبایی خیره کننده چشم اندازها، تاریخ و فرهنگ همه و همه گردشگران را ترغیب می کنند تا دوباره و دوباره به این کشور بینظیر بروند. وقتی در اسکاتلند هستید ممکن است با دیدن تفاوت چشمگیر فرهنگ غذایی مرم این ناحیه با دیگر کشورهای بریتانیا متعجب شوید.

سوپ کالین اسکینک (Cullen skink)

این غذا یک سوپ خوشمزه ست که خوردن آن در روزهای سرد زمستان از عادت های همیشگی مردم این سرزمین است. کافی است یک کاسه از آن را در ظهرهای برفی بخورید تا دیگر سرما را حس نکنید. ممکن است اسم این غذا کمی خنده دار به نظر بیاید اما کالین در واقع اسم شهری است که این سوپ اولین بار در آنجا درست شد و اسکینک هم به زبان اسکاتلندی یعنی سوپی که با گوشت تهیه می شود. برای پختن این غذا از ماهی دودی، سیب زمینی و پیاز استفاده می شود. اگر می خواهید یک سوپ کالین اسکینک اصیل را امتحان کنید مستقیم به سمت شهر کوچک کالین در سواحل دریای شمال بروید

سوسیس لورن (Lorne Sausage)

اگر در اسکاتلند دلتان هوای صبحانه سنتی و اصیل کرده می توانید مطمئن باشید که این سوسیس یکی از غذاهای خوشمزه روی میز خواهد بود. این سوسیس که از گوشت خوشمزه و تازه درست می شود به صورت تکه های مربعی بریده و در آخر بر  روی آن نان خشک ریخته می شود تا حالت سفتی خودش را حفظ کند. ساندویچ هایی که با این سوسیس به همراه مقدار کمی کره درست می شوند از اسنک ها و میان وعده های معروف مردم این کشور هستند و در همه جای این کشور پیدا می شوند.

هگیس

شاید اصلی ترین غذای اسکاتلند را بتوان هگیس دانست که از سیرابی گوسفند به همراه پوره ی سیب زمینی و پیاز درست می شود و در کنار سبزیجات تازه سرو می شود. شاید به نظرتان اصلا خوب نباشد اما باید یکبار امتحان کنید تا بفهمید چرا این غذا به اصلی ترین غذاهای اسکاتلندی تبدیل شده است. در کشور اسکاتلند به هر رستوران خوبی که بروید می توانید این غذا را در منویش ببینید.

سوغاتی های اصیل اسکاتلند

اسکاتلند طیف فرهنگی گسترده‌ای دارد و از نظر تاریخی، موسیقی، مد و لباس، صنایع دستی و غیره پربار ارزیابی می‌شود. برخی از سوغاتی‌های فوق‌العاده‌ی اسکاتلند را شاید نتوانید در کاغذ کادو بپیچید یا در جعبه هدیه قرار دهید اما همانند «هاگیز» (haggis) می‌توانید بخورید و لذت ببرید. در این مطلب تعدادی از بهترین سوغاتی‌های اسکاتلند را به شما معرفی می‌کنیم.

دامن کیلت

«کیلت» (kilt) دامن مردانه اسکاتلندی است که یکی از معروف‌ترین جامه‌های سنتی دنیا شناخته می‌شود و یک سوغاتی اصیل و ویژه از اسکاتلند خواهد بود. مردم راحتی، شیک بودن و سبک توأم با اصالت و میراث تاریخی کیلت را دوست دارند. این دامن تا روی زانو می‌آید و پشت آن پلیسه‌دار است. کیلت در قرن شانزدهم در مناطق «اسکاتیش هایلندز» (Scottish Highlands) ابداع شد و اغلب به عنوان لباس ملی اسکاتلند شناخته می‌شود. شما می‌توانید طرح مورد علاقه خود را انتخاب کرده و پارچه تارتان را به پیش یک کیلت‌دوز اسکاتلندی ماهر ببرید تا لباسی عالی برای شما تهیه کند.

 کاسه کوییش

کاسه‌ی نوشیدنی کوچک به نام «کوییش» (Quaich) از ظروف قدیمی اسکاتلند محسوب می‌شود که هدیه‌ای عالی برای مناسبت‌ها مانند ازدواج، مراسم تعمید، تولد یا سالگرد ازدواج خواهد بود. همچنین به وفور از کوییش به عنوان جایزه در مسابقه گلف و دیگر رویدادهای ورزشی استفاده می‌کنند. کوییش را معمولاً از چوب می‌سازند اما می‌توانید آن را از جنس سنگ، پیوتر، نقره یا شاخ حیوانات هم ببینید. کف برخی از آن‌ها را از شیشه می‌سازند که این مزیت را داراست که شخص در حین نوشیدن می‌تواند افراد دیگر را هم نگاه کند.

چای اسکاتلندی

از قرن شانزدهم که با ورود چای به این کشور، وابستگی مردم به آن آغاز شد. امروزه «اسکاتیش برکفست تی» (Scottish Breakfast Tea) و «اسکاتیش بلند» (Scottish Blend) دو برند محبوب چای اسکاتلندی هستند. اولی تماماً از چای سیاه با رایحه‌ای نمناک تشکیل می‌شود و اغلب همراه با شکر و شیر آن را می‌نوشند. هر دوی این چای‌ها به دلیل استفاده از آب گوارای اسکاتلند معروف شده‌اند. گذشته از آن هر چای اسکاتلندی طعم و عطر خاص خود را دارد و هدیه‌ای فوق‌العاده برای عاشقان این نوشیدنی دلچسب خواهد بود.

شرایط مهاجرت به اسکاتلند

  • مسیرهای متعددی برای مهاجرت به اسکاتلند پیش روی شما قرار دارد که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. در اینجا، به برخی از رایج‌ترین روش‌های مهاجرت به این کشور اشاره می‌کنیم:
  • 1. مهاجرت کاری به اسکاتلند
  • در این مقاله، با دو مسیر اصلی برای مهاجرت کاری به اسکاتلند آشنا می‌شوید: ویزای کار Tier 2 (عمومی) و ویزای کار ماهر (Skilled Worker Visa).
  • ویزای کار Tier 2 (عمومی) چیست؟
  • ویزای کار Tier 2 (عمومی) برای افرادی در نظر گرفته شده که پیشنهاد شغلی تمام‌وقت از یک کارفرمای دارای مجوز حمایت کارفرما (Sponsor Licence) در اسکاتلند را دریافت کرده‌اند. این ویزا به شما امکان می‌دهد تا برای حداکثر پنج سال در اسکاتلند کار کنید و بعد از گذشت مدت زمان مشخصی، شرایط درخواست اقامت دائم را داشته باشید.
  • چه کسانی واجد شرایط دریافت ویزای کار Tier 2 (عمومی) هستند؟
  • برای واجد شرایط بودن برای ویزای کار Tier 2 (عمومی)، باید شرایط زیر را داشته باشید:
  • پیشنهاد شغلی تمام‌وقت از یک کارفرمای دارای مجوز حمایت کارفرما در اسکاتلند دریافت کنید.
  • مهارت و صلاحیت‌های لازم برای انجام شغل پیشنهادی را داشته باشید.
  • سطح مورد نیاز زبان انگلیسی را داشته باشید (معمولاً آیلتس ۶ به بالا).
  • تمکن مالی کافی برای تأمین هزینه‌های اولیه‌ی زندگی در اسکاتلند را اثبات کنید.
  • مدارک مورد نیاز برای ویزای کار Tier 2 (عمومی)
  • برای درخواست ویزای کار Tier 2 (عمومی)، باید مدارک زیر را ارائه دهید:
  • فرم درخواست ویزا تکمیل شده
  • پاسپورت معتبر
  • گواهی عدم سوءپیشینه
  • مدرکی دال بر داشتن مهارت و صلاحیت‌های لازم برای شغل پیشنهادی
  • مدرک زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن مالی
  • قرارداد کاری با کارفرما
  • نامه‌ی حمایت از کارفرما
  • ویزای کار ماهر (Skilled Worker Visa) چیست؟
  • ویزای کار ماهر، جایگزین ویزای کار Tier 2 (عمومی) شده و روشی ساده‌تر و سریع‌تر برای مهاجرت کاری به اسکاتلند برای افراد با مهارت‌های خاص است. این ویزا برای مشاغلی صادر می‌شود که در لیست مشاغل با کمبود نیروی کار (Shortage Occupation List) اسکاتلند قرار دارند.
  • چه کسانی واجد شرایط دریافت ویزای کار ماهر هستند؟
  • برای واجد شرایط بودن برای ویزای کار ماهر، باید شرایط زیر را داشته باشید:
  • پیشنهاد شغلی تمام‌وقت از یک کارفرمای دارای مجوز حمایت کارفرما در اسکاتلند برای شغلی که در لیست مشاغل با کمبود نیروی کار قرار دارد، دریافت کنید.
  • سطح مورد نیاز زبان انگلیسی را داشته باشید (معمولاً آیلتس ۶ به بالا).
  • حداقل حقوق سالانه‌ی مورد نیاز برای آن شغل خاص را دریافت کنید.
  • مزایای ویزای کار ماهر نسبت به ویزای کار Tier 2 (عمومی)
  • ویزای کار ماهر نسبت به ویزای کار Tier 2 (عمومی) چندین مزیت دارد، از جمله:
  • فرآیند درخواست ساده‌تر و سریع‌تر
  • الزامات کمتر برای کارفرما
  • حداقل حقوق پایین‌تر برای برخی از مشاغل
  • 2. مهاجرت تحصیلی

    مهاجرت تحصیلی به اسکاتلند، فرصتی بی‌نظیر برای دانشجویان محسوب می‌شود تا ضمن بهره‌مندی از آموزش عالی در محیطی پویا و بین‌المللی، گامی بلند در مسیر آینده‌ای شغلی درخشان بردارند. در این مقاله، به بررسی انواع ویزای تحصیلی اسکاتلند، برترین دانشگاه‌های این کشور و مزایای بی‌شمار تحصیل در سرزمین تارتان ها خواهیم پرداخت.

    مهاجرت تحصیلی به اسکاتلند مزایای متعددی را برای دانشجویان بین‌المللی به ارمغان می‌آورد. از جمله این مزایا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • دسترسی به آموزش با کیفیت: اسکاتلند به داشتن دانشگاه‌های معتبر و با رتبه جهانی مشهور است.
    • تنوع رشته‌های تحصیلی: دانشگاه‌های اسکاتلند طیف گسترده‌ای از رشته‌های تحصیلی را در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا ارائه می‌دهند.
    • هزینه‌های مناسب: شهریه دانشگاه‌ها و هزینه‌های زندگی در اسکاتلند در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی غربی پایین‌تر است.
    • فرصت‌های شغلی: اسکاتلند دارای اقتصاد پویا و بازار کار فعالی است و فارغ التحصیلان دانشگاه‌های این کشور به راحتی می‌توانند شغل پیدا کنند.
    • امکان اخذ اقامت دائم: دانشجویان بین‌المللی پس از فارغ التحصیلی می‌توانند برای اخذ اقامت دائم اسکاتلند اقدام کنند.
    • انواع ویزای تحصیلی اسکاتلند

      برای تحصیل در اسکاتلند، شما به ویزای تحصیلی این کشور نیاز دارید. انواع مختلفی از ویزای تحصیلی اسکاتلند وجود دارد که هر کدام شرایط و الزامات خاص خود را دارد.

      1. ویزای Tier 4 (عمومی): این ویزا رایج‌ترین نوع ویزای تحصیلی اسکاتلند است و برای دانشجویانی که قصد تحصیل در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکترا را دارند، صادر می‌شود.
      2. ویزای Tier 4 (دانش پژوهشی): این ویزا برای دانشجویانی صادر می‌شود که قصد انجام تحقیقات در دانشگاه‌های اسکاتلند را دارند.
      3. ویزای Tier 2 (مهارت‌های تخصصی): این ویزا برای دانشجویانی صادر می‌شود که دارای مهارت‌های تخصصی مورد نیاز در بازار کار اسکاتلند هستند.

        تحصیل در دانشگاه‌های برتر اسکاتلند

        اسکاتلند میزبان تعدادی از دانشگاه‌های معتبر و با رتبه جهانی است. از جمله این دانشگاه‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

        • دانشگاه سنت اندروز (University of St Andrews): این دانشگاه قدیمی‌ترین دانشگاه اسکاتلند و یکی از برترین دانشگاه‌های جهان است.
        • دانشگاه گلاسکو (University of Glasgow): این دانشگاه دومین دانشگاه قدیمی اسکاتلند و یکی از دانشگاه‌های تحقیقاتی پیشرو در جهان است.
        • دانشگاه ادینبورگ (University of Edinburgh): این دانشگاه سومین دانشگاه قدیمی اسکاتلند و یکی از دانشگاه‌های معتبر در زمینه‌های پزشکی، حقوق و مهندسی است.
        • دانشگاه ابردین (University of Aberdeen): این دانشگاه چهارمین دانشگاه قدیمی اسکاتلند و یکی از مراکز پیشرو در زمینه‌های پزشکی، علوم انسانی و علوم اجتماعی است.
        • دانشگاه استیرلینگ (University of Stirling)
        • 3. مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری

          دولت اسکاتلند با درک این نیاز، دو نوع ویزای خاص را برای جذب سرمایه و استعدادهای برتر در نظر گرفته است: ویزای نوآورانه (Innovator Visa) و ویزای کارآفرینی (Start-up Visa). این ویزاها به افراد واجد شرایط اجازه می‌دهند تا با سرمایه‌گذاری در اسکاتلند، اقامت این کشور را به دست آورده و در فضایی پویا و حمایتی، ایده‌های خود را به مرحله اجرا درآورند.

        • ویزای نوآورانه (Innovator Visa): سکوی پرتاب ایده‌های نوآورانه

          ویزای نوآورانه، فرصتی طلایی برای کارآفرینان خلاق و مبتکر است تا ایده‌های نوآورانه خود را در اسکاتلند به مرحله اجرا درآورند. این ویزا به متقاضیان اجازه می‌دهد تا با دریافت حمایت‌های مالی و اداری، کسب‌وکاری جدید راه‌اندازی کرده و در خاک اسکاتلند اقامت گزینند.

          شرایط دریافت ویزای نوآورانه:

          • ارائه یک طرح تجاری نوآورانه و قابل‌اجرا که پتانسیل رشد و توسعه داشته باشد.
          • تأمین سرمایه اولیه برای راه‌اندازی کسب‌وکار
          • دریافت تأییدیه از یک نهاد حمایتی معتبر در اسکاتلند
          • اثبات تسلط بر زبان انگلیسی

          مزایای ویزای نوآورانه Innovator Visa:

          • امکان تمدید ویزا تا دو دوره دو ساله دیگر.
          • فرصت اخذ اقامت دائم اسکاتلند پس از اتمام دوره ویزا.
          • امکان آوردن همسر و فرزندان به اسکاتلند.
          • دسترسی به خدمات درمانی و آموزشی باکیفیت.
          • زندگی در کشوری امن و با ثبات سیاسی.

          ویزای کارآفرین (Start-up Visa): گامی نو در مسیر کارآفرینی

          ویزای کارآفرین، به کارآفرینان باسابقه و باتجربه این امکان را می‌دهد تا با سرمایه‌گذاری در یک کسب‌وکار موجود در اسکاتلند، اقامت این کشور را به دست آورند. این ویزا فرصتی عالی برای کارآفرینانی است که به دنبال توسعه فعالیت‌های خود در سطح بین‌المللی هستند.

          شرایط دریافت ویزای کارآفرین:

          • داشتن سابقه کارآفرینی اثبات‌شده
          • سرمایه‌گذاری در یک کسب‌وکار موجود در اسکاتلند
          • ایجاد فرصت‌های شغلی برای اتباع اسکاتلندی
          • اثبات تسلط بر زبان انگلیسی

مزایای ویزای Start-up:

  • امکان اقامت در اسکاتلند به مدت دو سال با قابلیت تمدید
  • امکان آوردن همسر و فرزندان به اسکاتلند
  • دسترسی به خدمات درمانی و آموزشی باکیفیت
  • امکان راه‌اندازی و اداره کسب‌وکار خود در اسکاتلند
  • معافیت مالیاتی برای شرکت‌های نوپا

مزایای مهاجرت به اسکاتلند از طریق سرمایه‌گذاری

مهاجرت به اسکاتلند از طریق سرمایه‌گذاری، مزایای بی‌شماری را برای متقاضیان و خانواده‌هایشان به ارمغان می‌آورد. از جمله این مزایا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. برخورداری از سیستم آموزشی و بهداشت و درمان عالی در سطح جهانی
  2. زندگی در محیطی امن و باثبات با ثبات سیاسی و اجتماعی بالا
  3. دسترسی به فرصت‌های شغلی متنوع در زمینه‌های مختلف
  4. امکان تحصیل فرزندان در مدارس و دانشگاه‌های معتبر اسکاتلند
  5. بهره‌مندی از چشم‌اندازهای طبیعی بکر و جاذبه‌های گردشگری بی‌نظیر
  6. عضویت در اتحادیه اروپا و برخورداری از مزایای مربوط به آن

4. مهاجرت خانوادگی به اسکاتلند

مهاجرت خانوادگی به اسکاتلند به شما امکان می‌دهد تا به‌عنوان همسر یا فرزند یک شهروند اسکاتلندی یا فردی که در این کشور اقامت دائم دارد، به او ملحق شوید. این نوع ویزا به شما اجازه می‌دهد تا در اسکاتلند زندگی، کار و تحصیل کنید.

شرایط مهاجرت خانوادگی به اسکاتلند

برای واجد شرایط دریافت ویزای مهاجرت خانوادگی به اسکاتلند، باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • شما باید با یک شهروند اسکاتلندی یا فردی که در این کشور اقامت دائم دارد، ازدواج کرده باشید یا در یک رابطه مدنی ثبت شده باشید.
  • شما باید همسر یا فرزندتان باشید.
  • شما باید تمکن مالی کافی برای تأمین معیشت خود و خانواده‌تان در اسکاتلند را داشته باشید.
  • شما باید از سلامت جسمانی و روانی برخوردار باشید.
  • شما نباید سابقه کیفری داشته باشید.

مدارک لازم برای مهاجرت خانوادگی به اسکاتلند

مدارک لازم برای مهاجرت خانوادگی به اسکاتلند به شرح زیر است:

  • فرم درخواست تکمیل شده
  • گذرنامه معتبر
  • دو قطعه عکس پرسنلی
  • مدارک ازدواج یا رابطه مدنی
  • مدارک تولد فرزندانتان
  • گواهی تمکن مالی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • معاینات پزشکی

مراحل درخواست ویزای مهاجرت خانوادگی به اسکاتلند

مراحل درخواست ویزای مهاجرت خانوادگی به اسکاتلند به شرح زیر است:

  • فرم درخواست را تکمیل و ارسال کنید.
  • مدارک لازم را جمع‌آوری کنید.
  • به سفارت یا کنسولگری بریتانیا در کشور خود مراجعه کنید.
  • در مصاحبه شرکت کنید.
  • منتظر تصمیم‌گیری بمانید.

نکات مهم در خصوص مهاجرت خانوادگی به اسکاتلند

  • شما می‌توانید حداکثر 6 ماه قبل از تاریخ نقل مکان به اسکاتلند برای ویزای مهاجرت خانوادگی درخواست دهید.
  • هزینه ویزای مهاجرت خانوادگی به اسکاتلند 1520 پوند است.
  • شما می‌توانید پس از 2 سال زندگی در اسکاتلند برای اقامت دائم درخواست دهید.
  • شما می‌توانید پس از 5 سال زندگی در اسکاتلند برای تابعیت بریتانیا درخواست دهید.

توصیه مهم:

برای اطمینان از صحت و کامل بودن مدارک درخواستی، حتماً به وب‌سایت رسمی اداره مهاجرت بریتانیا مراجعه کرده و لیست دقیق مدارک مورد نیاز برای نوع ویزای انتخابی خود را بررسی کنید.

 

مراحل اخذ ویزای مهاجرت به اسکاتلند

مسیر اخذ ویزای مهاجرت به اسکاتلند، همچون هر سفر دیگری، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و گام‌های حساب‌شده است. در این راه، پنج مرحله کلیدی منتظر شماست:

1. آماده‌سازی مدارک لازم: کلید گشایش دروازه‌های اسکاتلند

اولین قدم در این مسیر، گردآوری مدارک و مستندات مورد نیاز سفارت اسکاتلند است. لیست این مدارک با توجه به نوع ویزای درخواستی شما (کار، تحصیل، سرمایه‌گذاری و …) متغیر خواهد بود.

از جمله مدارک اساسی که به طور کلی برای تمامی متقاضیان ویزای مهاجرت به اسکاتلند الزامی است می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پاسپورت معتبر: پاسپورت شما باید حداقل 6 ماه اعتبار بیشتر از تاریخ مدنظر برای ورود به اسکاتلند داشته باشد.
  • عکس پرسنلی: دو قطعه عکس پرسنلی با زمینه سفید و مطابق با ابعاد و شرایط تعیین شده توسط سفارت.
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا: این فرم را می‌توانید به صورت آنلاین از وب‌سایت سفارت اسکاتلند دریافت و پس از تکمیل، به همراه مدارک دیگر ارائه کنید.
  • مدارک هویتی: ارائه کپی برابر اصل شناسنامه و سایر مدارک هویتی معتبر مانند گواهینامه رانندگی الزامی است.
  • مدارک تحصیلی: ارائه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات و ترجمه رسمی آن به زبان انگلیسی ضروری است.
  • مدارک شغلی: در صورت شاغل بودن، ارائه گواهی اشتغال به کار به همراه سابقه کار و مدارک مرتبط با شغل الزامی است.
  • مدارک تمکن مالی: اثبات تمکن مالی کافی برای تأمین هزینه‌های زندگی در اسکاتلند از طریق ارائه مدارک بانکی، سند ملکی و … الزامی است.
  • مدارک بیمه درمانی: ارائه بیمه درمانی معتبر که کل دوران اقامت شما در اسکاتلند را تحت پوشش قرار دهد ضروری است.

نکته: تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شده و توسط یک مترجم رسمی مهر و تأیید شده باشند.

2. انتخاب وکیل مهاجرت

مسیر اخذ ویزا، گاه با پیچیدگی‌ها و چالش‌هایی همراه است. در این میان، انتخاب یک وکیل مهاجرت مجرب و آشنا به قوانین و رویه‌های سفارت اسکاتلند می‌تواند راهگشای شما در این مسیر باشد. وکیل مهاجرت با بررسی دقیق شرایط شما، مدارک مورد نیاز را لیست کرده و نسبت به تکمیل و ارسال صحیح آن‌ها به سفارت اقدام می‌کند.

انتخاب وکیل مناسب، ضامن آرامش خاطر شما در طول پروسه اخذ ویزا و افزایش شانس موفقیتتان خواهد بود.

3. درخواست ویزا: گامی مهم در جهت رسیدن به آرزوها

پس از آماده‌سازی کامل مدارک و انتخاب وکیل مهاجرت، نوبت به ارسال درخواست ویزا می‌رسد. این کار از طریق وب‌سایت سفارت اسکاتلند و یا با مراجعه به مراکز درخواست ویزا در کشور خودتان قابل انجام است.

درخواست ویزا شامل پرداخت هزینه‌های مربوطه و تکمیل فرم‌های آنلاین خواهد بود.

نکته: زمان بررسی درخواست ویزا بسته به نوع ویزا و حجم کاری سفارت می‌تواند متغیر باشد.

اقامت دائم و شهروندی اسکاتلند: چه تفاوتی دارند؟

اقامت دائم و شهروندی اسکاتلند هر دو به شما امکان زندگی و کار در این کشور را می‌دهند؛ اما تفاوت‌هایی کلیدی بین آن‌ها وجود دارد:

  1. اقامت دائم: با داشتن اقامت دائم اسکاتلند، می‌توانید به طور نامحدود در این کشور زندگی و کار کنید. اما حق رأی در انتخابات و دریافت پاسپورت اسکاتلند را نخواهید داشت.
  2. شهروندی اسکاتلند: شهروندی اسکاتلند به شما تمامی حقوق و مسئولیت‌های یک شهروند اسکاتلندی را اعطا می‌کند. این حقوق شامل حق رأی، زندگی، کار و تحصیل در هر جای بریتانیا، دریافت پاسپورت اسکاتلندی و حمایت کنسولی در خارج از کشور می‌شود.

اقامت دائم و شهروندی اسکاتلند چه مزایایی دارد؟

اخذ اقامت دائم و شهروندی اسکاتلند، دروازه‌های فرصت‌های بی‌شمار را به روی شما باز می‌کند. برخی از مهم‌ترین این مزایا عبارتند از:

  • حق زندگی و کار در سراسر بریتانیا: با شهروندی اسکاتلند، می‌توانید آزادانه در سراسر بریتانیا زندگی، کار و تحصیل کنید. این به معنای دسترسی به فرصت‌های شغلی و آموزشی عالی در کل بریتانیا است.
  • خدمات درمانی رایگان: شهروندان اسکاتلند از دسترسی رایگان به خدمات درمانی ملی (NHS) برخوردار هستند. این خدمات شامل مراقبت‌های بهداشتی عمومی، بستری در بیمارستان و داروهای تجویزی می‌شود.
  • تحصیل رایگان: فرزندان شهروندان اسکاتلند می‌توانند از تحصیل رایگان در مدارس دولتی این کشور بهره‌مند شوند.
  • حق رأی: شهروندان اسکاتلند حق رأی در انتخابات محلی و ملی را دارند.
  • سفر بدون ویزا به بسیاری از کشورها: با پاسپورت اسکاتلند، می‌توانید بدون ویزا به بسیاری از کشورهای جهان، از جمله کشورهای عضو اتحادیه اروپا، سفر کنید.

پیشنهاد ویژه

بهترین روش مهاجرت به آلمان چیست؟

لینک زیر را بررسی کنید تا با توجه به شرایط و رزومه خود به بهترین راه برای رفتن به آلمان دست پیدا کنید. 

برای ارزیابی وضعیت شما جهت مهاجرت تحصیلی به کشور ایتالیا، لطفا فرم زیر را پر کرده و منتظر تماس کارشناسان ما باشید.

برای بررسی شرایط خود، انجام فرایند اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی همراه با فاند و بورسیه کافیست یک جلسه مشاوره رزرو کنید.

جهت اطلاع از بهترین روش‌های مهاجرت و اطلاع از آخرین اخبار مهاجرتی با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

جهت اطلاع از بهترین روش‌های مهاجرت و اطلاع از آخرین اخبار مهاجرتی با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 

تحصیل

کار

مهاجرت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 1 =