مهاجرت

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

ایالات متحدهٔ آمریکا (به انگلیسی: United States of America) (مخفف انگلیسی: USA) یا (مخفف انگلیسی: U.S.A) که به‌صورت خلاصه ایالات متحده یا آمریکا خوانده می‌شود، یک کشور مستقل است که عمدتاً در آمریکای شمالی واقع شده است. این کشور میان کشور کانادا و مکزیک و اقیانوس اطلس و آرام است. آمریکا به‌جز سرزمین اصلی؛ با شیوهٔ حکومت جمهوری فدرال متشکل از ۵۰ ایالت، یک حوزهٔ فدرال، ۳۲۶ منطقه اختصاصی سرخپوستی، پنج سرزمین خودمختار و مجموعه‌ای از جزایر پراکنده که مجموعاً دارای مساحتی معادل ۳٫۸ میلیون مایل مربع (۹٫۸ میلیون کیلومتر مربع)؛ سومین کشور پهناور جهان محسوب می‌شود و با جمعیتی بیش از ۳۴۰ میلیون نفر (آمار سال ۲۰۲۳) سومین کشور پرجمعیت جهان است. پایتخت آمریکا واشینگتن، دی.سی. و پرجمعیت‌ترین شهر آن نیویورک سیتی در ایالت نیویورک است.

فرهنگ مردم آمریکا

۱۰ موردی که باید در مورد فرهنگ آمریکا بدانید

با وجود اینکه زندگی کردن در یک کشور جدید بسیار هیجان انگیز خواهد بود، اما قطعا نیاز دارید خود را با محیط و فرهنگ جدید وفق دهید. در ادامه برخی از رایج ترین مواردی که باید در خصوص مردم آمریکا و فرهنگ آمریکایی بدانید را با شما به اشتراک میگذاریم.

۱- بزرگ فکر کنید!

درحالی که سایر کشور ها بر کوچک و مختصر و مفید بودن تاکید دارند، آمریکایی ها بزرگی و مجلل بودن را ترجیح میدهند. از دیدن کامیون های خیلی بزرگ و ماشین های SUV که در پارکینگ ها پراکنده اند متعجب نشوید. آمریکایی ها به فضای بیشتر علاقه دارند و برای آنها، بزرگ بودن به معنای مفید و کاربردی بودن است. این بزرگی در مورد وعده های غذایی آنها نیز صدق میکند. اکثر رستوران ها وعده های غذایی خیلی بزرگی سرو میکنند. اینکه شخصی غذای بزرگی سفارش دهد و باقی مانده آن را با خود به خانه ببرد اصلا غیر عادی نیست.

همچنین در برخی از رستوران ها بخش اصلی غذا  (Main Course)قابل تقسیم است. اگر برای خورن غذا به رستوران رفته اید و نمیتوانید پیتزایی که سفارش داده اید، تا آخر میل کنید، میتوانید از پیشخدمت خود بپرسید که چه پیشنهادی برای شما دارد. با این وجود، یک حرکت اجتماعی بر علیه این طرز فکر که “هرچه بزرگتر، بهتر” به راه افتاده و افراد زیادی، به خصوص شهر نشین ها در آن مشارکت میکنند و با خرید ماشین هایی که ضرر کمتری برای محیط زیست ایجاد میکنند و خرید غذاهای محلی و سالم، تلاش میکنند که میزان مصرف و اصراف خود را تا حد امکان کاهش دهند.

۲- غذای بیرون بر – مفهوم “خوردن در حال حرکت”

اکثر آمریکایی ها همیشه در حال حرکت اند. غالبا به نظر میرسد که با عجله  در حال رفتن از یک قرار ملاقات به قرار بعدی، رفتن به محل کار، برداشتن بچه ها از مدرسه، انجام ماموریت ها و رفتن به جلسه های کاری یا گردش های اجتماعی  هستند. از آنجایی که آمریکایی ها مرتبا در حال فعالیت اند، زمانی برای صرف غذا به شکل رسمی و در حالت نشسته ندارند. عبارت رایجی که از مردم خواهید شنید این است که “24 ساعت برای یک روز کافی نیست!”

ممکن است از دیدن افرادی که با ماگ قهوه، نوشیدنی و یا بسته های غذایی بیرون بر در حال راه رفتن اند متعجب شوید. ممکن است مردم را درحال خوردن یک اسلایس پیتزا در خیابان ( بخصوص در نیویورک) و یا درحال نوشیدن کاپوچینو در صف بانک ببینید. در همه ی رستوران های فست فود کشور پنجره ای مخصوص رانندگانی که داخل ماشین هستند و برای سفارش دادن صف کشیده اند را میبینید. طبق آمار وبسایت DoSomething.org، 20% از آمریکایی ها غذای خود را در ماشین صرف میکنند. بسیاری از آمریکایی ها زمان نشستن در کافه و نوشیدن قهوه، یا استراحت برای چند دقیقه و خوردن خوراکی ندارند، به همین علت غالبا میشنوید که غذا ها و نوشیدنی های خود را “بیرون بر” سفارش میدهند.

۳- صرف غذا در رستوران و یا سفارش غذا برای بردن

آمریکایی ها فقط برای راحتی و کمبود وقت بیرون غذا نمیخورند، یکی از دلایل آن این است که بیرون غذا خوردن برای آنها سرگرم کننده است. آمریکا مرکز وجود فرهنگ های مختلف است و این امر سبب وجود انواع مختلف از غذاهای خوشمزه شده است. بیرون غذا خوردن، به آمریکایی ها امکان آشنایی با غذا های گوناگون را میدهد. حتی در شهر های کوچک، میتوانید به پیتزا، غذای چینی، ژاپنی و یا مکزیکی دسترسی داشته باشید. در شهر های بزرگتر رستوران هایی که به غذاهای اتیوپی، برزیلی یا افغانی اختصاص یافته پیدا میکنید. توجه به این نکته مهم است که عادات/سلایق مردم متفاوت است. عده ای به ندرت بیرون از خانه غذا میخورند اما اینکه افرادی هم بارها در هفته غذای بیرون مصرف کنند امری عادی است. علاوه بر آوردن غذا از منزل، عده ای هر روز ناهار خود را  از رستوران ها سفارش میدهند.

۴- ورزش

بسیاری از آمریکایی ها دوستدار ورزش و دنبال کردن اخبار آن هستند. محبوب ترین رشته های ورزشی، فوتبال آمریکایی، بیسبال و بسکتبال میباشند. تفاوت بزرگی که کشور محل تولدتان با آمریکا دارد این است که طرفداران فوتبال در ایالات متحده بسیار کمتر از سایر کشور ها هستند. ورزش ها میتوانند عامل اتحاد یا تفرقه میان آمریکایی ها باشند. در طول فصل  بازی های فوتبال و بسکتبال، ممکن است شاهد مشاجره های همکارانتان بر سر اینکه کدام تیم بهتر است باشید. تماشای فوتبال سرگرم کننده است اما میتواند گیج کننده باشد با این وجود میتوانید از همکاران آمریکایی خود درخواست کنید که کمکتان کنند. حتی میتوانید دلیل این که چرا بازی Super Bowl  سال 2017 بیش از 100 میلیون تماشاچی داشت را جویا شوید!

۵- رقابت     

همانند بسیاری از فرهنگ ها، رقابت بین آمریکایی ها محبوبیت دارد. بچه ها از سن پایین به سخت تلاش کردن  برای کسب موفقیت در یک کار تشویق میشوند. به خصوص در زمینه های آکادمیک، ورزشی و سایر سرگرمی ها. ورود به دانشگاه بسیار دشوار و رقابتی است؛ از این رو والدین از سن پایین فرزندان را آماده ی ورود به آن میکنند. ثبت نام در برخی از دبیرستان ها و حتی پیش دبستانی ها نیز دشوار است. حتی دختران پیشاهنگ برای فروش  بیشتر کلوچه و دریافت جایزه ی ویژه که به منظور جمع آوری کمک های مالی انجام می شود باهم رقابت میکنند. قطعا متوجه میشوید که اکثر آمریکایی ها نگرشی بسیار بلندپروازانه دارند و برای بدست آوردن و تحقق اهدافشان به شدت پیگیر هستند. آنها بسیار فعالند و اگر بخواهند به چیزی دستیابند، برای رسیدن به آن دست به کار میشوند. عقب نشینی نمیکنند و اجازه نمیدهند تا دیگران از آنها پیشی بگیرند.

۶- نزاکت سیاسی و آزادی عقاید

از آنجایی که مردم امریکا از فرهنگ های گوناگون هستند، عرف این است که همیشه باید به سایر فرهنگ ها و تفاوت ها احترام گذاشته شود . بخصوص هنگام برقراری ارتباط و بیان عقاید. یک قانون نا نوشته در برقراری ارتباط وجود دارد که با هر شخصی که صحبت میکنید، نباید از کلمات یا عباراتی استفاده کنید که توهین آمیز تلقی شوند؛ ممکن است همکارانی با سن، جنسیت و نژاد های متفاوتی داشته باشید و نزاکت سیاسی راهی است که تمام افراد گروه در کنار هم احساس راحتی داشته باشند.

۷- گپ زدن   

بسیاری از آمریکایی ها با غریبه ها و آشنایان در خصوص مسائل روزمره مثل آب و هوا، ورزش و یا برنامه های تلویزیونی محبوب گپ میزنند و گفتگو میکنند. وقت هایی که در ایستگاه اتوبوس، صف خرید مغازه یا در آسانسور هستید، از اینکه یک غریبه به شما گفت “آیا  دیشب بازی Super Bowl  را تماشا کردی؟ عجب بازی ای بود!” متعجب نشوید. آنها ممکن است حتی درمورد صف طولانی ای در آن ایستاده اید شوخی کنند یا در مورد شرایط کنونی اظهار نظر کنند. گپ زدن باید سالم و بی زیان باشد و بنابراین اگر غریبه ای چیزی بگوید که احساس ناراحتی کنید، صحیح نیست.

۸- استقلال

در ایالات متحده خودکفا بودن بسیار ارزشمند است. بسیاری از کودکان و نوجوانان آمریکایی برای زمان های طولانی ، اغلب برای اردوهای تابستانی و مسافرت خانه را ترک میکنند. پس از فارغ التحصیلی از دبیرستان، بسیاری از آنها کالج یا دانشگاه هایی که از محل زندگیشان دور است را انتخاب میکنند. دانشجویان معمولا تنها و یا در محل اقامت مخصوص دانشجویان در کنار سایر دانشجویان به مدت 2 تا 4 سال زندگی میکنند و پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه، خانه را ترک میکنند. بسیاری از آمریکایی ها بعد از 17-18 سالگی دیگر با خانواده های خود زندگی نمیکنند. آنها همچنین کارهایی از جمله خرید کردن، شستن لباس ها، پخت و پز و دنبال کردن شغل و تحصیلات را به تنهایی و بصورت مستقل انجام میدهند.

۹- تنوع نژادی و سنت ها

ایالات متحده اغلب به عنوان “دیگ ذوب”Melting Pot” یاد میشود چراکه مردم با فرهنگ ها و پیش زمینه های متفاوت در آن حضور  دارند و تنوع عقاید و باور ها و سنت های بسیار گوناگونی در آن وجود دارد. چیزی به عنوان “آمریکایی نمادین” وجود ندارد و همین امر این کشور را بسیار جالب کرده است. عادات و رسوم از منطقه ای به منطقه ی دیگر و از خانواده ای به خانواده ی دیگر متفاوت است. اگر در کالیفرنیا به یک دورهمی صرف غذا در خارج از خانه دعوت شوید، ممکن است کباب درست کردن در ساحل باشد؛ در تگزاس ممکن است به معنای یک مسابقه ی کباب پزی در پارک باشد و یا در نیویورک ممکن است مهمانی ساکنین یک ساختمان یا محله در وسط خیابان باشد. پس از خانه بیرون بروید و رسوم متفاوتی که میزبانتان دارد را امتحان کنید.

۱۰- ابراز عقاید و اظهار نظر

آمریکایی ها به طور کلی و بخصوص در محیط کار به بیان عقاید و تلاش برای بدست آوردن خواسته های خود معروف اند. ممکن است از اینکه در محل کار شان از اظهار عقاید خود ترسی ندارند متعجب شوید. با اینکه که سوپروایزر شما مافوقتان محسوب میشود و همواره میبایست با احترام با او برخورد کنید،  اما در صورتی که سوالی از وی دارید، میتوانید بپرسید. اگر در مورد پروژه ای نیاز به توضیحات بیشتری دارید، کارفرما ترجیح میدهد که به او اطلاع دهید.  قطعا بین اظهار نظر کردن و بی ادب بودن تفاوتی وجود دارد.  شما همیشه میتوانید حرف خود را بیان کنید.

جاذبه های گردشگری آمریکا

کاخ سفید در لیست جاهای دیدنی آمریکا

همان‌طور که می‌دانید تا صحبت از کشوری مانند آمریکا می‌شود، پس از یادآوری رفاه مردم این پرچم پرستاره، به یاد کاخ سفید خواهیم افتاد. خانه‌ای سفید رنگ که علاوه بر اینکه سیاست مدارهای بسیاری در آن زندگی کرده‌اند، خانه‌ای امن برای تصمیم‌ها و زندگی‌های سیاسی بزرگی نیز بوده است. گویی یکی از زیباترین جاهای دیدنی آمریکا، تاریخ را در دل خود جای داده است.

این کاخ ۲۱۴ ساله از ۶ طبقه، ۱۳۲ اتاق، ۳۵ سرویس بهداشتی، ۲۸ شومینه، ۴۱۲ دروازه، ۱۴۷ کلکین تشکیل شده و بعد از برخی جنگ ها بازسازی و نوسازی شده است.

بر اساس گزارش شبکه هیستری چنل، این کاخ هر هفته ۳۰ هزار بازدید کننده را به داخل خود دعوت می‌کند و همچنین ۶۵ هزار نامه، ۳۵۰۰ تماس تلفنی و ۱۰۰ هزار ایمیل دریافت می‌کند.

موج‌ های آریزونا و یوتا

۱۹۰ میلیون سال پیش، یکی از زیباترین تشکل‌های جغرافیایی شروع به شکل گرفتن کرد. صخره های لایه لایه به رنگ های عجیبی که هرگز از دیدنشان سیر نمی شوید. این صخره ها در آریزونا وجود دارند. اینجا نقطه ای از دنیاست که ماجراجویان، طبیعت دوستان، عکاسان، دانشمندان و به عبارتی همه مردم از دیدنش شگفت زده می شوند. این پدیده ی حیرت برانگیز شبیه به موجی است که انگار در اثر یک فاجعه در جا خشک شده است! اگر در سفر به صخره موج آریزونا دوربین عکاسی را فراموش کنید، همه از تعجب ماتشان خواهد زد!

مجسمه آزادی در فهرست جاهای دیدنی آمریکا

تندیس آزادی (به انگلیسی: Statue of Liberty) که نام رسمی آن «آزادی روشنگر جهان» است (به انگلیسی: Liberty Enlightening the World - به فرانسوی: La liberté éclairant le monde)، مجسمهٔ بزرگی است از «لیبرتی» که در سال ۱۸۸۶ (میلادی) توسط فرانسه به ایالات متحده آمریکا هدیه داده شده است. این بنا از جنس فولاد و با روکشی از مس بوده که رنگ روکش مسی آن به علت اکسید شدن به رنگ امروزی تبدیل شده است.

 

پل گلدن گیت

گلدن گیت یکی از بزرگ ترین و شگفت انگیزترین سازه های دنیا است که در سانفرانسیسکو واقع شده است. دهانه این پل ۱۲۸۰ متر طول دارد که به وسیله دو کابلِ بین زمین و هوا معلق مانده است. کابل هایی که دهانه به آن ها متصل است خودشان از دو برج ۲۲۷ متری پل آویزان شده اند. در ابتدا مخالف های فراوانی برای ساخت این پل وجود داشت اما نهایتا گلدن گیت ساخته شد و در عصر خود همه را انگشت به دهان نگه داشت. این پل بزرگ ترین و طولانی ترین سازه عصر خود بود و این رکورد را تا سال ها حفظ کرد. امروزه گلدن گیت شاید رکورد قبلی خود را نداشته باشد اما قطعا هنوز هم جزو زیبایی ها و شگفتی های معماری به شمار می رود.

پارک والت دیزنی

پارک تفریحی دیزنی‌لند (به انگلیسی: Disneyland Park) یا دیزنی‌لند، نخستین پارک از دو پارک موضوعی است که در استراحتگاه دیزنی‌لند در آناهیم، کالیفرنیا ساخته شده‌است و در ۱۷ ژوئیه ۱۹۵۵ افتتاح شد. این تنها پارک موضوعی است که تحت نظارت مستقیم والت دیزنی طراحی و ساخته شده‌است. این پارک در ابتدا تنها جاذبه در این مکان بود. نام رسمی آن به پارک دیزنی‌لند تغییر کرد تا آن را از مجموعه در حال گسترش در دهه ۱۹۹۰ متمایز کند. این نخستین پارک موضوعی دیزنی بود.

«دیزنی لند شادترین مکان روی زمین است»؛ این جمله شعار این شهربازی است.

معروف ترین غذاهای آمریکا

زمانی که در مورد غذای آمریکایی فکر می‌ کنید، چه چیزی به ذهن شما می‌ رسد؟ اگر از آمریکایی‌ ها سوال کنید، بسیاری از آن ها غذاهایی مثل سیب‌ زمینی سرخ‌ کرده، همبرگر یا هر غذای سرخ کردنی سریع را به یاد می‌ آورند. آشپزی به نام دان باربر باور دارد که فرهنگ غذای آمریکایی یک فرهنگ مربوط به گوشت قرمز است. استیک گوشت مرغ و گوشت بوقلمون همراه با گوشت های قرمز دیگر را هم می توانید در بشقاب غذای آمریکایی ها پیدا کنید اما چیزی که در مورد غذاهای آمریکایی قابل توجه است، گوناگونی و تنوع می باشد.

همبرگر

همبرگر، یک غذای محبوب در آمریکا است و هر شهروند آمریکایی نظر متفاوتی درباره بهترین همبرگر دارد. از فست‌فودهای سواحل غربی تا رستوران‌های خوب در نیویورک، همبرگر در انواع و اقسام سرو می‌شود. اما تنها یک مکان به عنوان محل تولد همبرگرها توسط کتابخانه کنگره شناخته شده است: نیو هیون، کنتیکت. این مکان در سال 1900 تأسیس شد و هنوز هم همبرگرهای خوشمزه‌ای را با استفاده از ترکیب پنج گوشت و در یک گریل آهن ریخته‌گری صد ساله سرو می‌کند.

 

 

مرغ سوخاری یا Fried Chicken

یکی از معروف ترین غذاهای واشنگتن مرغ سوخاری‌ست. درحالی‌که مکان‌های بسیاری وجود دارد که ادعا می‌کنند بهترین مرغ سوخاری را ارائه می‌دهند، رستوران Duke’s Grocery مورد تایید مردم بوده و همواره نظر مشتریان را جلب نموده است. این مکان ساده در Dupont Circle، غذاها را به شیوه جنوبی واشنگتن، با آب‌وتاب، سرو می‌کند. مرغ سوخاری‌های این رستوران بی‌نهایت خوشمزه‌اند؛ آن‌ها می‌دانند که چگونه مرغ را به‌درستی سرخ کنند تا حتی وقتی در یکی از سس‌های خوشمزه‌شان آغشته می‌شود، ترد باقی بماند. علاوه بر همه این‌ها، منوی این رستوران، بسیاری از غذاهای کلاسیک جنوبی مانند shrimp and grits، پنیر پیمنتو و چای شیرین را ارائه می‌دهد.

پای سیب

پای سیب آمریکایی برای اولین بار در دهه ۱۸۰۰ مورد استفاده قرار گرفت اما تا جنگ جهانی دوم به طور خاص در زمان شناسایی نشده بود. اما پای سیب آمریکایی با نوع انگلیسی متفاوت است و مقدار زیادی نشاسته ذرت و شکر بیشتر دارد و با پای سیب انگلیسی متفاوت است. 

ماکارونی و پنیر

ماکارونی و پنیر یا مک اند چیز (انگلیسی: Macaroni and cheese) غذایی با ریشه انگلیسی است که از ماکارونی و پنیر (معمولاً چدار) تشکیل می‌شود. مک اند چیز در بریتانیا، ایالات متحده آمریکا و کانادا بسیار متداول است.

این غذا می‌تواند شامل عناصری مثل خرده‌نان، گوشت و سبزیجات باشد. مک اند چیز کلاسیک کسرولی است که در فر آماده می‌شود، اما قابلیت پخت در ماهی‌تابه را نیز دارد. در مک اند چیز، پنیر با سس بشامل همراه می‌شود تا یک سس مورنی ایجاد کند.

براونی

براونی (به انگلیسی: Chocolate brownie) نوعی شیرینی تخت و چهار گوش است. این شیرینی از لحاظ طبقه‌بندی مابین کیک و بیسکویت قرار دارد. این نوع شیرینی تنوری پز در اواخر قرن نوزدهم در ایالات متحده آمریکا به وجود آمده‌است و نیمهٔ اول قرن بیستم در کشور آمریکا و کانادا محبوب شده‌است.

هات داگ

هیچ چیز آمریکایی‌تر از یک هات داگ ساده نیست که بین دو نان خرد شده قرار می‌گیرد و با یک خط کچاپ و خردل مزه‌دار می‌شود. سوسیس در دهه ۱۶۹۰ توسط جان گئوگنر، قصاب آلمانی، اختراع شد و در شیکاگو در سال ۱۸۹۳ محبوب شد. هات داگ محبوب همگان به طور اساسی یک سوسیس است که به روش گریل یا آب‌پز پخته می‌شود. هات داگ را می‌توانید با خردل، کچاپ، مایونز، پیاز، پنیر و فلفل چیلی تزئین کنید.

هات‌داگ در کشور ایالات متحده آمریکا غذایی بسیار محبوب است. هات‌داگ در شهرهای مختلف از جمله نیویورک، لس آنجلس با سبک خاص خود تهیه می‌شود. البته می‌توان گفت هات داگ در تمام کشور‌ها و فرهنگ‌ها موجود می‌باشد.

باربیکو تگزاسی

باربیکیوی تگزاس، یک غذای محبوب در تگزاس است که با استفاده از گوشت دودی مسکیت و ادویه‌های خاص تهیه می‌شود. باربیکیو در تگزاس بسیار محبوب است و مردم این منطقه به آن علاقه زیادی دارند. همچنین سوسیس‌های متنوع، گوشت خرد شده و سبزیجات کلارد نیز در تگزاس بسیار معروف هستند.

جمع بندی

آشپزی آمریکایی را شاید بتوان متنوع‌ترین آشپزی در جهان دانست، چون فرهنگ آشپزی بسیاری از کشورهای دنیا مثل آلمان، ایتالیا، چین، ایرلند، اسپانیا و مکزیک را در خود جای داده است. تنوع غذاهای آمریکایی هم در تکنیک‌های آشپزی آن پیداست و هم در طعم‌ها و مواد غذایی استفاده شده در آن. در این مقاله جنبه‌های مختلف آشپزی آمریکایی را توضیح دادیم و برخی از محبوب‌ترین غذاهای آمریکایی را به شما معرفی کردیم.

برای ارزیابی وضعیت شما جهت مهاجرت تحصیلی به کشور ایتالیا، لطفا فرم زیر را پر کرده و منتظر تماس کارشناسان ما باشید.

برای بررسی شرایط خود، انجام فرایند اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی همراه با فاند و بورسیه کافیست یک جلسه مشاوره رزرو کنید.

جهت اطلاع از بهترین روش‌های مهاجرت و اطلاع از آخرین اخبار مهاجرتی با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

سوغاتی های معروف آمریکا

هر کس به هر مکانی که سفر می‌کند می‌خواهد یک هدیه برای دوستان و آشنایان خود و یا یک چیز به عنوان یادگاری از آن سفر برای خودش بیاورد. در سفر به آمریکا نیز شما می‌توانید برای خود و دوستان خود سوغات بیاورید. از این رو در این مقاله قصد داریم سوغات این کشور را برای شما بازگو کنیم.


کره بادام زمینی

کره بادام زمینی گونه‌ای از کره است که از بادام زمینی به دست می‌آید.بادام زمینی بومی نواحی گرمسیری قاره‌های آمریکا است که هزاران سال پیش توسط آزتک‌ها برای تهیهٔ ماده‌ای خمیری له می شده‌است.


شربت افرا

شربت درخت افرا، شربت میپل شیره‌ای است که معمولاً از گونه‌های شکر قرمز و سیاه افرا به دست می‌آید. در شرایط اقلیمی سرد این درختان در فصل زمستان در تنه و ریشه خود نشاسته ذخیره می‌کنند.یکی از سنت‌های کانادایی و همچنین آمریکایی که از بومیان اولیه به یادگار مانده‌است گرفتن شیره درخت افرادر اواخر زمستان کانادا(مارس) می‌باشد. بعد از فصل سرما که درختان کم‌کم قادر به تولید مجدد غذا می‌شوند، شیره‌ای که در فصل سرما مورد استفاده درخت قرار نگرفته طی فرایندهایی (سنتی و مدرن) جمع‌آوری می‌شود. مهم‌ترین قسمت این فرایندها، غلیظ کردن شیره می‌باشد به طوری که از هر ۴۰ لیتر شیره اولیه تنها ۱ لیتر شیره نهایی تهیه می‌شود. مزه این شیره بسیار شبیه به عسل است.

تاریخچه:در منطقه‌ای بومی در آمریکا در کانادا و خود ایالات متحده برای اولین بار ساخت شیره افرا دیده شده بود. به این صورت که فقط مقدار زیادی مایع روان و آبکی از درخت افرا برداشت می‌کردند. حتی شیمیدان انگلیسی به نام روبرت بویل نیز در سفری که در سال ۱۶۶۳ به ایالات متحده آمریکا داشت به ثبت رساند.


دریم کچر

کابوس‌گیر (به زبان اوجیبوایی: asabikeshiinh به معنای عنکبوت یا bawaajige nagwaagan به معنای دام خواب، معادل انگلیسی: Dreamcatcher) در فرهنگ سرخپوستان اوجیبوایی (از نخستین اقوام ساکن در آمریکا) نام وسیله‌ای دست‌ساز است که از حلقه‌ای ساخته‌شده از شاخهٔ درخت بید تشکیل شده که توری به شکل تارعنکبوت را درون آن می‌بافند. سپس آن را با اشیای شخصی و مقدسی همچون پر و مهره تزئین کرده و در داخل تیپی در محل خواب شخص یا بالای گهوارهٔ کودک آویزانش می‌کنند. در باور این مردم هوا از رؤیا و کابوس آکنده‌است. پس با آویزان کردن این ساخته، رویاهای خوب از درون سوراخ مرکزی کابوس‌گیر عبور کرده و به فرد خفته می‌رسند و کابوس‌ها در تارهای آن به‌دام افتاده و با طلوع خورشید نابود می‌شوند. این وسیله همچنین به جهت دسترسی سریع تر به رؤیاها استفاده می‌شد.

دریم کچرها از مهمترین سمبل‌های مردمان سرزمین‌های آمریکای جنوبی هستند. پیش از آنکه دریم کچرها راه خود را به دنیای مد و زیورآلات باز کنند، با اهداف بسیار متفاوتی مورد استفاده قرار می‌گرفتند. داستان‌های بسیار زیادی در مورد دریم کچرها و تاریخچهٔ آن‌ها وجود دارد. بسیاری معتقد هستند که آویزان کردن دریم کچرها از دیوار یک اتاق سبب می‌شود تا اعضای آن اتاق بتوانند به خوبی و آرامی به خواب روند. به همین سبب است که بسیاری از مردمان کشورهای آمریکای جنوبی با آویزان کردن دریم کچرها از دیوار اتاق‌های خود سعی به درمان کابوس یا اختلالات موجود در خواب داشته‌اند. بر طبق افسانه‌های قدیمی، مردمان آمریکای جنوبی معتقد هستند که رویاهای قدیمی و کابوس‌ها توسط آویزهای موجود در انتهای دریم کچرها از ذهن فردی که خواب است جذب شده و در تارهای این آویزها به دام می‌افتد، سپس اولین اشعه‌های نور خورشید در روز می‌تواند آن‌ها را نابود کند. عده ای از متخصصان معتقد هستند که این تأثیر مثبت دریم کچرها ناشی از تاثیررنگ‌های شادی است که در ساخت آن‌ها به کار رفته شده‌است. دایرهٔ اصلی در واقع نشان دهندهٔ چرخهٔ زندگی است و برای بسیاری از مردمان آمریکای جنوبی این دایره سمبلی از خورشید، به عنوان عنصر زندگی بخش، زمین به عنوان منبع تغذیه و ماه به عنوان چراغی برای روشن کردن راه روح پس از مرگ جسم است. شبکه ای از تارها و نخ‌ها در میانهٔ این دایره همچنین نشان دهندهٔ شبکهٔ زندگی است. در نهایت اشیایی که از انتهای یک دریم کچر آویزان می‌شوند، به باور بسیاری، نشان دهندهٔ تمام ویژگی‌ها و صفاتی است که والدین دوست دارند در کودکان خود ایجاد کنند و ببینند. به‌طور سنتی، پرهای یک عقاب را از انتهای این حلقه‌ها آویزان می‌کنند تا صفاتی مانند شجاعت در نوزادان پسر ایجاد شود. به همین ترتیب پر جغد نیز برای ایجاد صفاتی مانند دانایی در بالای گهوارهٔ نوزادان دختر آویزان می‌شد.

لوازم گاوچران

لوازم گاوچران یکی از محبوب‌ترین مقاصد در ایالات متحده موضوع غرب وحشی است و برای همین کلاه، چکمه و شلوار کابوی می‌تواند بهترین سوغاتی برای آوردن باشد.

شما می‌توانید در فروشگاه‌های ایالات متحده این اقلام را با قیمت‌های ارزان خریداری کنید. ناگفته نماند از محبوب‌ترین کالا‌ها می‌توان به چکمه اشاره کرد که اغلب آن‌ها از پوست گاو تولید می‌شوند. لازم به ذکر است که حتی می‌توانید مدل‌هایی از یک مار و یک کروکودیل را نیز در این فروشگاه‌ها پیدا کنید.

شرایط مهاجرت به آمریکا
مهاجرت به آمریکا از طریق زیر امکان پذیر میباشد:

مزایای مهاجرت به آمریکا:

    • 1.استانداردهای بالای زندگی
       
    •  
      2.اقتصادی قوی و پویا
       
    •  
      3.آب و هوای مناسب و طبیعتی زیبا
       
    •  
      4.پیشرفته بودن سیستم مخابراتی
       
    •  
      5.آسان بودن پروسه راه اندازی بیزینس و کسب و کار
       
    •  
      6.وجود مسکن بسیار
       
    •  
      7.دارا بودن برترین دانشگاه های جهان
       
    •  
      8.حقوق و درآمد بالا
       
    •  
      9.میزان پایین مالیات نسبت به باقی کشورهای پیشرفته
       
    •  
      10.کیفیت بالای بیمه و خدمات درمانی و بهداشتی
       
    •  
      11.تنوع فرهنگی
       
    •  
      12.وجود موقعیت های شغلی بسیار برای متخصصان                                                                                                        
                              

مهاجرت به آمریکا از طریق کار

کار در آمریکا از روش های مهم مهاجرت به آمریکا می باشد. یقینا مقصود افرادی که تصمیم نهایی برای مهاجرت به آمریکا از روش کاری را گرفته اند، اخذ گرین کارت این کشور می باشد. همچنین افراد باید در نظر داشته باشند انواع مختلفی ویزای کار آمریکا وجود دارد که طبیعتا همه این ویزا ها منجر به دریافت گرین کارت آمریکا نمی شوند. برای اخذ اقامت دائم آمریکا، شخص متقاضی باید حداقل 5 الی 7 سال در کشور آمریکا اقامت داشته باشد، همچنین پس از گذشت 10 سال نیز قادر به درخواست گرین کارت این کشور می باشد.

بر اساس گزارش اداره آمار نیروی کار ایالات متحده در سال 2023، نرخ بیکاری در آمریکا به حدود 3.5 درصد کاهش یافته است، که نشان‌دهنده یک بازار کار قوی و پایدار است. این آمار تقاضای کار در آمریکا را بیشتر کرده است. ویزای کاری آمریکا به گونه‌ای هست که امکان مهاجرت کاری برای افراد با تخصص‌ها و مهارت‌های گوناگون فراهم باشد.

 

چرا باید کار در آمریکا را انتخاب کنیم؟

اقتصاد قوی و متنوع: آمریکا یکی از بزرگ‌ترین و متنوع‌ترین اقتصادهای جهان را دارد. این کشور میزبان بسیاری از شرکت‌های بین‌المللی و صنایع مختلف است که فرصت‌های شغلی بسیاری را برای افراد با تخصص‌های گوناگون فراهم می‌کند. از تکنولوژی و پزشکی گرفته تا صنایع خلاق و مالی، بازار کار آمریکا به شما این امکان را می‌دهد که در هر حوزه‌ای که علاقه دارید، فعالیت کنید.

فرصت‌های شغلی بالا: آمریکا به دلیل داشتن اقتصاد پویا، همیشه به دنبال نیروی کار ماهر و متخصص است. به خصوص در حوزه‌های فناوری اطلاعات، مهندسی، پزشکی و علوم، نیاز به نیروی کار متخصص بسیار بالاست. این امر باعث می‌شود که مهاجران کاری بتوانند به راحتی شغلی مناسب با تخصص و تجربه خود پیدا کنند.

حقوق و مزایای رقابتی: در آمریکا، حقوق و مزایای کاری به طور کلی بالاتر از بسیاری از کشورهای دیگر است. این کشور با ارائه حقوق رقابتی، بیمه‌های جامع درمانی، برنامه‌های بازنشستگی و سایر مزایا، جذابیت بسیاری برای نیروی کار بین‌المللی دارد.

محیط کاری پیشرفته و حرفه‌ای: شرکت‌های آمریکایی معمولاً از تکنولوژی‌های پیشرفته و روش‌های مدیریتی مدرن استفاده می‌کنند. این امر باعث می‌شود تا محیط کاری در آمریکا بسیار حرفه‌ای و پیشرفته باشد و کارمندان بتوانند با جدیدترین تکنولوژی‌ها و روش‌ها کار کنند.

فرصت‌های آموزش و توسعه حرفه‌ای: یکی از دلایل مهم برای انتخاب کار در آمریکا، فرصت‌های گسترده آموزش و توسعه حرفه‌ای است. شرکت‌ها و سازمان‌های آمریکایی برنامه‌های متنوعی برای آموزش کارکنان و ارتقاء مهارت‌های آن‌ها ارائه می‌دهند که می‌تواند به پیشرفت شغلی شما کمک کند.

فرهنگ کاری متنوع و شامل: آمریکا به دلیل داشتن جمعیتی متنوع از افراد با پیشینه‌های مختلف فرهنگی، محیط کاری بسیار متنوع و شمولی دارد. این امر باعث می‌شود که افراد از فرهنگ‌های مختلف احساس راحتی و پذیرش بیشتری در محیط کاری داشته باشند.

استانداردهای زندگی بالا: زندگی در آمریکا به طور کلی از استانداردهای بالایی برخوردار است. امکانات رفاهی، خدمات بهداشتی و آموزشی پیشرفته، زیرساخت‌های حمل و نقل مدرن و فرصت‌های تفریحی و فرهنگی متنوع، از جمله عواملی هستند که زندگی در این کشور را جذاب می‌کنند.

امکان اخذ اقامت دائم: یکی دیگر از دلایل انتخاب کار در آمریکا، امکان اخذ اقامت دائم (گرین کارت) از طریق ویزای کار است. بسیاری از افراد با کار در آمریکا می‌توانند بعد از مدتی اقامت دائم یا حتی شهروندی این کشور را دریافت کنند.

چه کسانی می‌توانند در آمریکا کار کنند؟

افرادی که می‌خواهند در آمریکا کار کنند، باید دارای ویزای کار معتبر باشند. علاوه بر ویزا، متقاضیان باید توسط یک کارفرمای آمریکایی حمایت شوند و شرایط لازم را، از جمله مدارک تحصیلی و حرفه‌ای، مهارت‌های زبان انگلیسی و سابقه کاری مناسب، داشته باشند. برخی از متقاضیان نیز ممکن است از طریق برنامه‌های مهاجرتی ویژه یا اخذ گرین کارت واجد شرایط کار در آمریکا شوند.

1.شهروندان آمریکایی و دارندگان گرین کارت:

  1. شهروندان آمریکایی و افرادی که گرین کارت (کارت اقامت دائم) دارند، به طور قانونی حق کار در هر شغل و در هر نقطه‌ای از آمریکا را دارند. این افراد محدودیت‌های ویزا را ندارند و می‌توانند به راحتی شغل پیدا کنند و به کار مشغول شوند.

2. افراد با ویزای کاری:

افرادی که از طریق ویزای کاری به آمریکا می‌آیند نیز می‌توانند در این کشور کار کنند. انواع مختلفی از ویزای کاری وجود دارد که هر کدام شرایط و محدودیت‌های خاص خود را دارند. برخی از مهم‌ترین انواع ویزای کاری عبارتند از:

  • ویزای H-1B: برای افراد با تخصص‌های خاص و شغل‌های حرفه‌ای که نیاز به مدارک تحصیلی بالا دارند.
  • ویزای L-1: برای انتقال داخلی کارکنان شرکت‌های بین‌المللی.
  • ویزای O-1: برای افرادی که دارای استعداد یا توانمندی ویژه‌ای در علوم، هنرها، آموزش، تجارت، یا ورزش هستند.
  • ویزای E-2: برای سرمایه‌گذاران و کارآفرینانی که قصد سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی کسب و کار در آمریکا را دارند.

3. دانشجویان بین‌المللی با ویزای F-1:

دانشجویان بین‌المللی که با ویزای F-1 در آمریکا تحصیل می‌کنند، تحت شرایط خاصی می‌توانند به صورت پاره وقت در داخل دانشگاه یا از طریق برنامه‌های آموزشی عملی (OPT) و برنامه‌های آموزشی شغلی (CPT) در خارج از دانشگاه کار کنند.

4. افرادی با ویزای کاری فصلی:

ویزای H-2A و H-2B برای کارگران فصلی در حوزه‌های کشاورزی و غیر کشاورزی صادر می‌شود. این ویزاها به کارگران فصلی اجازه می‌دهند تا در دوره‌های مشخصی از سال در آمریکا کار کنند.

5. پناهندگان و افراد دارای وضعیت حفاظتی موقت (TPS):

پناهندگان و افرادی که وضعیت حفاظتی موقت (Temporary Protected Status) دارند، نیز می‌توانند با مجوزهای خاصی در آمریکا کار کنند. این افراد معمولاً به دلیل شرایط نامناسب در کشور خود، به آمریکا پناهنده شده‌اند و اجازه کار در این کشور را دریافت کرده‌اند.

6. افراد دارای ویزای تحصیلی J-1:

افرادی که با ویزای J-1 به عنوان تبادل فرهنگی یا تحقیقاتی به آمریکا می‌آیند، تحت شرایط خاصی می‌توانند در مدت اقامت خود در این کشور کار کنند. این ویزا بیشتر برای پژوهشگران، استادان، و شرکت‌کنندگان در برنامه‌های آموزشی و فرهنگی صادر می‌شود.

انواع ویزای کار در آمریکا

ویزای EB3 یکی از اصلی‌ترین ویزاهای کاری آمریکا است که به افراد اجازه می‌دهد در این کشور کار کنند. برای دریافت این ویزا، شما باید یک پیشنهاد شغلی معتبر از یک کارفرمای آمریکایی داشته باشید. لازم است رزومه، تحصیلات و سابقه کاری شما با نیازهای آن شغل در آمریکا مطابقت داشته باشد. همچنین، کارفرمای شما باید تاییدیه‌ای به نام معافیت جذب نیروی خارجی را از دولت آمریکا بگیرد.

برای دریافت این تاییدیه، کارفرما باید حداقل به مدت ۶ ماه در ایالت مورد نظر، آگهی استخدام منتشر کند. این مدت زمان بسته به ایالت متفاوت است. اگر در این مدت هیچ فرد مناسبی برای آن شغل پیدا نشود، کارفرما می‌تواند به دولت آمریکا اعلام کند که قصد دارد شما را از یک کشور دیگر به آمریکا بیاورد و تائیدیه معافیت جذب نیروی خارجی را دریافت کند.

نحوه دریافت ویزا برای کار در آمریکا

دریافت ویزای کار برای آمریکا یک فرآیند چند مرحله‌ای است که شامل جمع‌آوری مدارک لازم، تکمیل فرم‌های مورد نیاز، و برگزاری مصاحبه‌های مختلف می‌باشد. در ادامه، مراحل اصلی دریافت ویزای کار برای آمریکا شرح داده شده است:

  1. انتخاب نوع ویزای مناسب اولین گام برای دریافت ویزای کار آمریکا، انتخاب نوع ویزای مناسب براساس شرایط فردی و شغلی شما است. باید بررسی کنید که کدام یک از ویزاهای کار (مانند H-1B، L-1، O-1 و …) با موقعیت شغلی و شرایط شما سازگار است.
  2. دریافت پیشنهاد شغلی از کارفرمای آمریکایی برای بسیاری از ویزاهای کاری، شما نیاز به یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای آمریکایی دارید. کارفرما باید شما را برای یک موقعیت شغلی خاص انتخاب کند و تمایل داشته باشد که اسپانسر ویزای شما شود.
  3. تکمیل فرم‌های لازم و ثبت درخواست پس از دریافت پیشنهاد شغلی، کارفرمای شما باید فرم‌های مورد نیاز را تکمیل و به اداره خدمات شهروندی و مهاجرت آمریکا (USCIS) ارسال کند. برخی از فرم‌های معمول شامل فرم I-129 (درخواست برای کارگر غیرمهاجر) و فرم I-140 (درخواست برای کارگر مهاجر) می‌باشد.
  4. پرداخت هزینه‌های مربوطه هر نوع ویزا دارای هزینه‌های مختلفی است که باید پرداخت شود. این هزینه‌ها شامل هزینه‌های ثبت نام، پردازش و بررسی درخواست ویزا می‌شود. کارفرمای شما معمولاً بخشی از این هزینه‌ها را پرداخت می‌کند.
  5. انتظار برای تایید درخواست پس از ثبت درخواست، شما باید منتظر تایید درخواست ویزای خود از سوی USCIS باشید. این فرآیند ممکن است چندین ماه طول بکشد، بسته به نوع ویزا و حجم درخواست‌های موجود.
  6. تکمیل مراحل کنسولی پس از تایید درخواست، شما باید به سفارت یا کنسولگری آمریکا در کشور خود مراجعه کنید و مراحل کنسولی را تکمیل کنید. این مراحل شامل ارائه مدارک مورد نیاز، انجام مصاحبه و ارائه اثر انگشت می‌باشد.
  7. آماده‌سازی مدارک لازم برای مصاحبه برای مصاحبه در سفارت یا کنسولگری آمریکا، باید مدارک زیر را آماده کنید:
  • پاسپورت معتبر
  • عکس پاسپورتی مطابق با استانداردهای آمریکا
  • فرم تکمیل شده DS-160 (درخواست ویزای غیرمهاجر)
  • رسید پرداخت هزینه‌های ویزا
  • مدارک تایید پیشنهاد شغلی و قرارداد کاری
  • مدارک تحصیلی و شغلی مرتبط
  • مدارک مالی و اثبات توانایی مالی

8. حضور در مصاحبه کنسولی مصاحبه کنسولی یکی از مهم‌ترین مراحل دریافت ویزای کار است. در این مصاحبه، افسر کنسولی سوالاتی درباره شغل، تجربه کاری، برنامه‌های شما در آمریکا و دیگر جزئیات مربوطه خواهد پرسید. همچنین، باید مدارک لازم را به افسر کنسولی ارائه دهید.

9. دریافت ویزا و آماده‌سازی برای سفر پس از تایید ویزا، پاسپورت شما با ویزای الصاق شده به آن به شما بازگردانده می‌شود. سپس می‌توانید برنامه‌ریزی برای سفر به آمریکا و شروع کار جدید خود را انجام دهید.

10. ورود به آمریکا و شروع کار با ورود به آمریکا، باید به کارفرمای خود مراجعه کنید و کار خود را شروع کنید. همچنین، ممکن است نیاز به دریافت برخی مدارک محلی مانند شماره امنیت اجتماعی (Social Security Number) و ثبت‌نام در سازمان‌های مربوطه داشته باشید.

این مراحل به شما کمک می‌کند تا فرآیند دریافت ویزای کار برای آمریکا را به درستی انجام دهید و برای شروع یک زندگی کاری جدید در این کشور آماده شوید.

شرایط کار در آمریکا

کار در آمریکا دارای شرایط و مقررات خاصی است که توسط قوانین فدرال، ایالتی و محلی تعیین می‌شود. این شرایط شامل حقوق و دستمزد، ساعات کاری، شرایط محیط کار، بیمه و مزایا، و سایر موارد مرتبط با اشتغال می‌باشد. در ادامه، به بررسی این شرایط می‌پردازیم:

حقوق و دستمزد

حداقل حقوق:

حداقل حقوق فدرال در آمریکا 7.25 دلار در ساعت است. برخی از ایالت‌ها و شهرها حداقل حقوق بالاتری دارند. به عنوان مثال، حداقل حقوق در کالیفرنیا 14 دلار در ساعت است.

پرداخت اضافه‌کاری:

بر اساس قانون استانداردهای کار منصفانه (FLSA)، کارمندان موظف به دریافت حداقل یک و نیم برابر نرخ عادی خود برای ساعات کاری بیش از 40 ساعت در هفته هستند.

ساعات کاری و مرخصی

ساعات کاری معمول:

هفته کاری معمولاً شامل 40 ساعت (8 ساعت در روز) است. با این حال، بسته به شغل و صنعت، ممکن است ساعات کاری متغیر باشد.

مرخصی با حقوق:

بسیاری از کارفرمایان به کارمندان خود مرخصی با حقوق ارائه می‌دهند که شامل مرخصی‌های سالانه، بیماری و تعطیلات رسمی می‌شود. میزان مرخصی با حقوق بسته به سیاست‌های شرکت و میزان سابقه کاری متغیر است.

مرخصی بدون حقوق:

قانون خانواده و مرخصی پزشکی (FMLA) به کارمندان اجازه می‌دهد تا برای برخی شرایط خاص تا 12 هفته مرخصی بدون حقوق در سال دریافت کنند. این شرایط شامل تولد یا پذیرش فرزند، بیماری جدی شخصی یا اعضای خانواده می‌شود.

شرایط محیط کار

ایمنی و بهداشت:

کارفرمایان موظف به فراهم کردن محیط کاری ایمن و بهداشتی برای کارمندان خود هستند. سازمان ایمنی و بهداشت شغلی (OSHA) بر رعایت این قوانین نظارت دارد و می‌تواند در صورت عدم رعایت، اقدامات قانونی انجام دهد.

عدم تبعیض:

قوانین آمریکا تبعیض بر اساس نژاد، جنسیت، مذهب، ملیت، سن، وضعیت زناشویی، وضعیت نظامی و معلولیت را ممنوع می‌کنند. کارفرمایان موظف به رعایت این قوانین و ایجاد محیط کاری منصفانه و غیرتبعیض‌آمیز هستند.

بیمه و مزایا

بیمه سلامت:

بسیاری از کارفرمایان به کارمندان خود بیمه سلامت ارائه می‌دهند. این بیمه می‌تواند شامل خدمات پزشکی، دندانپزشکی، و بینایی باشد. نوع و میزان پوشش بیمه بسته به سیاست‌های کارفرما متفاوت است.

برنامه‌های بازنشستگی:

برخی کارفرمایان برنامه‌های بازنشستگی مانند 401(k) ارائه می‌دهند که کارمندان می‌توانند در آنها سرمایه‌گذاری کنند. کارفرما ممکن است به میزان معینی از سرمایه‌گذاری کارمند در این برنامه‌ها مشارکت کند.

سایر مزایا:

مزایای دیگری مانند بیمه عمر، بیمه از کار افتادگی، کمک هزینه تحصیلی، و برنامه‌های رفاهی نیز ممکن است توسط کارفرما ارائه شود.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا و کار در آمریکا چیست؟

مدارک عمومی

  1. پاسپورت معتبر:

    • پاسپورت شما باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد.
  2. فرم تکمیل شده DS-160:

    • این فرم برای درخواست ویزای غیرمهاجرتی مورد استفاده قرار می‌گیرد و باید به صورت آنلاین تکمیل شود.
  3. عکس پاسپورتی:

    • یک عکس رنگی که مطابق با استانداردهای عکس پاسپورتی آمریکا باشد.
  4. رسید پرداخت هزینه درخواست ویزا:

    • رسیدی که نشان‌دهنده پرداخت هزینه‌های مربوط به درخواست ویزا است.
  5. نامه وقت مصاحبه:

    • تأییدیه وقت مصاحبه که از طریق سیستم وقت‌دهی آنلاین سفارت دریافت می‌شود.
  6. نامه تأیید فرم I-129 (برای ویزاهای H، L، O، P):

    • نامه تأییدیه از USCIS که نشان‌دهنده تایید درخواست کارفرمای شما است.

روش‌های پیدا کردن کار در آمریکا چیست؟

پیدا کردن کار در آمریکا می‌تواند چالش‌برانگیز باشد، اما با استفاده از روش‌ها و منابع مناسب، می‌توانید فرصت‌های شغلی مناسبی را بیابید. در این بخش، به بررسی روش‌های مختلف برای پیدا کردن کار در آمریکا می‌پردازیم:

وب‌سایت‌های کاریابی: بسیاری از شرکت‌ها و کارفرمایان آمریکایی از وب‌سایت‌های کاریابی برای انتشار فرصت‌های شغلی استفاده می‌کنند. برخی از معروف‌ترین وب‌سایت‌های کاریابی عبارتند از:

  • LinkedIn: یک شبکه اجتماعی حرفه‌ای که کاربران می‌توانند رزومه خود را در لینکدین بارگذاری کنند و با کارفرمایان و افراد حرفه‌ای در ارتباط باشند.
  • Indeed: یکی از بزرگ‌ترین موتورهای جستجوی شغل که شامل آگهی‌های شغلی از سراسر آمریکا است.
  • Glassdoor: علاوه بر آگهی‌های شغلی، این وب‌سایت نقد و بررسی‌های کارمندان درباره شرکت‌ها و اطلاعاتی درباره حقوق و مزایا را ارائه می‌دهد.
  • Monster: یکی از قدیمی‌ترین وب‌سایت‌های کاریابی که فرصت‌های شغلی متنوعی را ارائه می‌دهد.

استفاده از خدمات دفاتر کاریابی: دفاتر کاریابی (Employment Agencies) و مشاوران شغلی می‌توانند به شما در پیدا کردن کار مناسب کمک کنند. این دفاتر معمولاً با شرکت‌های مختلف در ارتباط هستند و می‌توانند شما را به فرصت‌های شغلی معرفی کنند. برخی از دفاتر کاریابی نیز خدمات مشاوره شغلی، نوشتن رزومه و آماده‌سازی برای مصاحبه ارائه می‌دهند.

مراجعه مستقیم به وب‌سایت شرکت‌ها: بسیاری از شرکت‌ها فرصت‌های شغلی خود را به طور مستقیم در وب‌سایت‌های خود منتشر می‌کنند. شما می‌توانید به وب‌سایت شرکت‌هایی که به آنها علاقه دارید مراجعه کنید و بخش فرصت‌های شغلی (Careers) آنها را بررسی کنید. همچنین می‌توانید رزومه خود را به طور مستقیم برای آنها ارسال کنید.

استفاده از برنامه‌های کارآموزی: برنامه‌های کارآموزی (Internships) یکی از بهترین راه‌ها برای ورود به بازار کار آمریکا هستند. بسیاری از شرکت‌ها برنامه‌های کارآموزی برای دانشجویان و تازه‌فارغ‌التحصیلان ارائه می‌دهند که به تجربه کاری و ایجاد ارتباطات حرفه‌ای کمک می کند. برنامه‌های کارآموزی ممکن است به فرصت‌های شغلی دائمی منجر شوند.

ارسال رزومه به صورت مستقیم: شما می‌توانید رزومه خود را به طور مستقیم به شرکت‌ها و کارفرمایان ارسال کنید، حتی اگر آنها به طور رسمی آگهی شغلی منتشر نکرده باشند. این روش می‌تواند نشان‌دهنده انگیزه و علاقه شما به شرکت مورد نظر باشد و فرصت‌هایی برای مصاحبه ایجاد کند.

استفاده از شبکه‌های اجتماعی: شبکه‌های اجتماعی مانند Facebook، Twitter و Instagram نیز می‌توانند در پیدا کردن فرصت‌های شغلی کمک کنند. بسیاری از شرکت‌ها و کارفرمایان آگهی‌های شغلی خود را در این شبکه‌ها منتشر می‌کنند. دنبال کردن صفحات مرتبط با صنعت خود و شرکت‌های مورد علاقه می‌تواند به شما در پیدا کردن فرصت‌های شغلی کمک کند.

استفاده از مراکز شغلی دانشگاه‌ها: اگر دانشجو یا تازه‌فارغ‌التحصیل هستید، مراکز شغلی دانشگاه‌ها می‌توانند منابع ارزشمندی برای پیدا کردن کار باشند. این مراکز معمولاً دارای ارتباطات گسترده با کارفرمایان و فرصت‌های شغلی ویژه برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان هستند.

شرکت در دوره‌های آموزشی و کارگاه‌ها: شرکت در دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های حرفه‌ای می‌تواند به شما کمک کند تا مهارت‌های جدیدی بیاموزید و ارتباطات حرفه‌ای جدیدی برقرار کنید. این دوره‌ها معمولاً توسط سازمان‌های حرفه‌ای، دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی برگزار می‌شوند.

در سال 2025، پیش‌بینی می‌شود که بازار کار آمریکا همچنان به جذب نیروی کار ماهر از سراسر جهان ادامه دهد. انتظار می‌رود که نرخ بیکاری در حدود 3 تا 3.2 درصد باقی بماند و صنایع مرتبط با فناوری‌های پیشرفته، به‌ویژه هوش مصنوعی و بیوتکنولوژی، به‌عنوان پیشگامان رشد اقتصادی آمریکا مطرح شوند.

این روند، مهاجرت کاری به آمریکا را برای افراد با تخصص‌های جدید و نوآورانه جذاب‌تر خواهد کرد. همچنین، توجه بیشتر به بهبود شرایط کاری و تعادل بین کار و زندگی شخصی، کارجویان بیشتری را به سمت مهاجرت به آمریکا سوق خواهد داد. با در نظر گرفتن بهترین و پردرآمدترین مشاغل برای مهاجرت به آمریکا، کارجویان بین‌المللی می‌توانند با رعایت قوانین کار در آمریکا و آگاهی از فرصت‌های شغلی موجود، شانس خود را برای موفقیت افزایش دهند.

مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل

 

یکی از بهترین راه ها برای مهاجرت به امریکا، مهاجرت برای تحصیل در آمریکا است. از مهم ترین شرایط اخذ ویزای تحصیلی آمریکا، این است که متقاضی می بایست به افسر پرونده ثابت کند، که پس از اتمام دوره تحصیلی خود، به کشور خود باز خواهد گشت. اثبات این موضوع و قبولی در مصاحبه با آفیسر سفارت، نیازمند تجربه و علم تخصصی مهاجرت می باشد.

یکی از مهم ترین نکات برای اقدام در این روش و اخذ ویزای تحصیلی آمریکا قبولی در یکی از آزمون های SAT یا ACT می باشد، که متقاضیان بسته به دانشگاه و ایالت، یکی از این دو آزمون را باید انتخاب کنند. همچنین لازم به ذکر است که افراد پس از پایان تحصیل در امریکا تنها 2 ماه فرصت برای یافتن کار در این کشور خواهند داشت.

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

راه های مختلفی برای مهاجرت به امریکا از طریق سرمایه گذاری در آمریکا وجود دارد. در ادامه روش های مختلف سرمایه گذاری در آمریکا معرفی شده است:

ویزای EB5آمریکا:

برای واجد شرایط بودن در برنامه سرمایه گذاری EB-5، یک سرمایه گذار خارجی باید حداقل سرمایه ای را در شرکت تجاری جدید سرمایه گذاری کند که حداقل 10 کارگر واجد شرایط ایالات متحده را به صورت تمام وقت استخدام کند. حداقل مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گذاری نیز وابسته به مکان سرمایه گذاری می باشد. اگر مکانی که در آن می خواهید سرمایه گذاری کنید، روستایی و کم جمعیت باشد 900 هزار دلار و برای مناطق شهری 1.8 میلیون دلار سرمایه نیاز می باشد. این ویزا قابلیت تبدیل به گرین کارت یا اقامت دائم را دارد.

ویزای E2:

این نوع ویزا به اقامت آمریکا با سرمایه گذاری کم یا ثبت شرکت آمریکا نیز شناخته می شود. در این ویزا متقاضی مجوز خرید یا راه اندازی کسب و کار را دارد و می بایست بیزینسی که می خواهد خریداری نماید، اکتیو باشد به این معنی که حتما بر روی آن نظارت مستقیم  و کارمند داشته باشد. از مزایای این روش می توان به این نکته اشاره نمود که با حداقل مبلغ 100 تا 150 هزار دلار می توان این نوع اقامت را اخذ کرد.

 

ویزای E1:

در این نوع ویزا نیاز نیست که شما در آمریکا مشغول به سرمایه گذاری شوید، فقط کافی است اثبات نمایید که با شرکتی در آمریکا مشغول مبادله کالا هستید. میزان ارزش این کالاهای در حال مبادله می بایست حداقل 100 هزار دلار باشد. در این نوع اقامت تا زمانی که کالا مبادله می کنید می توانید اقامت دریافت نمایید.

ویزای L1:

این ویزا مخصوص افرادی است که می خواهند یک شعبه از شرکت خود را در آمریکا داشته باشند. برای این منظور می بایست در کشورشان حتما شرکت داشته و حداقل 1 سال از تاسیس آن شرکت گذشته باشد. 

مهاجرت به آمریکا از طریق لاتاری

مهاجرت به آمریکا از طریق قرعه کشی یا همان لاتاری نیز امکان پذیر می باشد. به این دلیل نام این طرح مهاجرتی لاتاری گذاشته شده است که برندگان از طریق قرعه کشی تصادفی، از بین 10 الی 12 میلیون نفری که هر سال در سراسر جهان ثبت نام می کنند، مشخص می شوند. آمریکا به منظور حفظ تنوع در جمعیت، این قانون را برای مهاجرت از مناطق خاصی از جهان به کشور خود، تنظیم کرده است.

در این طرح سالیانه تنها 55,000 نفر از افرادی که تابع کشورهایی هستند که تعداد مهاجر کمتری را در آمریکا دارند، از طریق قرعه کشی پذیرفته می شوند. خوشبختانه ایران هم جزء کشورهایی است که افراد آن قادر می باشند در لاتاری شرکت کنند. پس از برنده شدن در لاتاری آمریکا، فرد قادر است ویزای لاتاری آمریکا را دریافت کند و با گرین کارت به کشور آمریکا وارد شود. 

مهاجرت به آمریکا از طریق تولد

یکی دیگر از راه های مهاجرت یا اخذ تابعیت آمریکا از طریق تولد در آمریکا می باشد. در حالت کلی، کشورها برای اعطای تابعیت از طریق تولد، از سیستم خاک و یا از سیستم خون تبعیت می کنند. اکثر کشورهای اروپایی مثل دانمارک، اتریش، هلند و … از سیستم خون تبعیت می کنند، بدین معنا که پدر یا مادر کودک متولد شده باید تبعه آن کشور باشند.

اما در خصوص کشور آمریکا تابعیت از طریق سیستم خاک اعطا می شود. به این معنی که اگر پدر و مادری فرزند خود را در خاک آمریکا به دنیا بیاورند، فارغ از اینکه پدر و مادر چه تابعیتی دارند، فرزند آن ها تابعیت آمریکا را دریافت خواهد کرد. این نکته قابل توجه است که تولد فرزند در خاک آمریکا و اخذ تابعیت این کشور برای فرزند، هیچ گونه آثار تابعیتی برای پدر و مادر را به دنبال نخواد داشت و بعد از 14 الی 15 سال ممکن است بتوانند درخواست تابعیت و پاسپورت دهند.

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج

یکی دیگر از راه های مهاجرت به آمریکا، که منجر به اخذ گرین کارت نیز می شود، ازدواج در آمریکا است. این ویزا تحت عنوان ویزای K1 یا ویزای نامزدی، می باشد. این ویزا 3 ماهه است. پروسه اخذ ویزای نامزدی آمریکا برای کسانی که سیتیزن آمریکا هستند و می خواهند همسر یا نامزد خود را به این کشور آورند، 1 سال الی 1 سال و نیم به طول می انجامد.

بعد از این که شخص وارد خاک آمریکا شد می تواند مراحل و مراسم ازدواج خود را انجام دهد. متقاضیان 90 روز فرصت دارند که مراحل قانونی ازدواج خود را طی نمایند. بعد از ازدواج ابتدا یک اقامت 3 ساله به متقاضی اهدا می شود و بعد از آن، متقاضی می تواند برای اخذ گرین کارت آمریکا درخواست دهد.

اگر در مدت این 90 روز ازدواج صورت نگیرد فرد متقاضی مجبور به ترک خاک آمریکا می شود، همچنین اگر این کشور را ترک نکند، مورد پیگرد قانونی قرار گرفته و ممکن است بعداً دیگر اجازه ورود به آمریکا به وی داده نشود. برای کسب این نوع ویزا شرایط و مدارک خاصی نیاز است که در زیر به آن ها اشاره می کنیم:

مهاجرت به آمریکا برای هنرمندان و افراد فوق موفق:

ویزای هنرمندان آمریکا برای آن دسته از متقاضیانی که فعالیت های خاصی را انجام می دهند، از طریق ویزاهای نوع O و P ارائه می شود. به طور کلی، ویزا های نوع P برای کسانی است که در سطح بین المللی شناخته شده بوده و در برنامه های پربیننده و مصاحبه های تلویزیونی شرکت کرده باشند.

فرد می تواند مادامی که فعالیت خود را در زمینه های هنری و ورزشی ادامه می دهد، این ویزا را تمدید کند و در عین حال از اداره مهاجرت آمریکا درخواست گرین کارت کند. دسته بندی های مختلف این نوع از ویزا ها را در زیر به اختصار بیان نموده ایم:

  •  ویزای O1

    این ویزا برای اشخاصی است که توانایی فوق العاده ای در علوم، هنر، آموزش، تجارت، دو و میدانی و یا سابقه قابل توجه و درخشانی در صنعت فیلمبرداری یا صنعت تلویزیون داشته و در سطح ملی یا بین المللی شناخته شده می باشند. 

  •  ویزای O2

    این نوع از ویزای برای افرادی ست که هنرمندان یا ورزشکاران را همراهی می کنند و به آن ها در انجام یک رویداد یا اجرای خاص کمک کنند. این ویزا معمولا برای همراهان افرادی که ویزای O1 را دریافت کرده اند، صادر می شود.

    این دسته از افراد مهارت و تجربه بسیار مهمی دارند که توسط یک کارگر آمریکایی به راحتی قابل اجرا نیست و برای عملکرد موفق O-1 ضروری است. 

  •  ویزای O3

    این ویزا برای همسران و یا فرزندان کسانی که ویزای O-1 و O-2 را دریافت کرده اند صادر می شود. 

  •  ویزای P1

    مختص هنرمندان و ورزشکاران شناخته شده در سطح جهانی است، که برای شرکت در یک تورنومتر خاص در یک بازه زمانی مشخص درخواست ویزا می دهند. 

  •  ویزای P2

    این نوع از ویزا برای هنرمندان و ورزشکارانی صادر می شود که به هدف یک برنامه تبادلی بین سازمانی در آمریکا و سازمانی در کشور دیگر، شرکت می کنند. 

  •  ویزای P3

    این ویزا معمولاً برای گروه هنرمندان و موسیقی دانان که قصد دارند فرهنگ و موسیقی ملی کشور خود را در یک دوره کوتاه مدت اجرا و یا تعلیم دهند، صادر می شود.

مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی:

یکی از راه هایی که ممکن است برای مهاجرت به آمریکا مطرح شود روش پناهندگی در آمریکا است. در ابتدا لازم است تعریفی از پناهندگی داشته باشیم. بر طبق اصل کنوانسیون ژنو هر گاه شخصی در کشور خود به دلایل سیاسی، گرایشات مذهبی خاص، تبعیضات نژادی یا جنسیتی، ترس شدید از شکنجه یا خطر جانی، داشته باشد، قادر می باشد به کشورهایی که عضو کنوانسیون ژنو هستند درخواست پناهندگی خود را ارائه نماید.

مهاجرت قاچاقی به آمریکا خطرات بسیار زیاد و گاهی غیر قابل جبران را به همراه دارد و همواره باعث سو استفاده های مالی و جانی افراد سودجو بوده است. موسسه مهاجرتی رز مهاجر هیچ گونه خدماتی در مورد پناهندگی ارائه نمی دهد و لذا به شما عزیزان اکیدا توصیه می نماید، هرگز از این راه برای مهاجرت به آمریکا و سایر کشورها استفاده نکنید

شرایط مهاجرت به آمریکا

کشور آمریکا به جهت بهره مندی از اقتصادی قدرتمند، شرکت های بزرگ و دانشگاه های مطرح در سراسر جهان، بستر مناسبی برای رشد و پیشرفت را در اختیار مهاجرین قرار می دهد. متقاضیان جهت مهاجرت به آمریکا، می بایست الزامات و شرایط خاصی را رعایت نمایند. شرایط عمومی مهاجرت به آمریکا عبارت است از:

  •  تسلط به زبان انگلیسی (آیلتس 6.5) 
  •  داشتن تمکن مالی کافی 
  •  ارائه رزومه تحصیلی و کاری خوب 
  •  موفقیت در مصاحبه 
  •  نمایش گواهی عدم سوء پیشینه 
 

**مدت زمان مهاجرت به آمریکا

مدت زمان اخذ گرین کارت آمریکا، غالبا حدود 2 سال می باشد. اما به صورت کلی، پروسه مهاجرت به آمریکا به صورت حدودی 3 سال زمان می برد.

**شرایط مهاجرت افراد زیر 18 سال به آمریکا

اگر قصد دارید فرزند زیر 18 سال خود را برای زندگی به آمریکا بفرستید، یا خود کمتر از 18 سال سن دارید و تمایل دارید در این کشور زندگی کنید باید گفت که مهاجرت به آمریکا برای افراد زیر 18 سال به طور معمول از دو طریق ممکن است.

یک روش از طریق تحصیل در آمریکا است که می بایست شرایط لازم برای تحصیل در مدارس آمریکا را برآورده کنید و روش دیگر اقدام از طریق مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی است. به بیان بهتر در صورتی که حداقل یکی از والدین شما بتواند اقامت آمریکا را کسب کند، شما می توانید به عنوان همراه با او به آمریکا روید.

**ریسک مهاجرت به آمریکا با خدمت سربازی در سپاه

با وجود قوانین جدید کشور آمریکا در لغو ممنوعیت ورود ایرانیان به ایالات متحده، همچنان شرایط مهاجرت افرادی که دوره سربازی اجباری خود در ارگان سپاه گذرانده اند در هاله ای از ابهام قرار دارد.

 ریسک مهاجرت به آمریکا با خدمت سربازی در سپاه نمی توان درصد مشخصی را ارائه داد. چرا که همچنان سپاه در لیست یکی از نهاد های مخالف حکومت آمریکا قرار دارد. با این حال شرایطی هرچند پیچیده و زمان بر در پروسه مهاجرت با وجود پرونده خدمت سربازی در ارگان سپاه وجود داشته که فرآیند مهاجرت شخص باید حتما از طریق یک وکیل کاربلد و حرفه ای مدیریت شود.

**مدرک زبان برای مهاجرت به آمریکا

بسته به روش مهاجرتی، نوع مدرک زبان برای مهاجرت به آمریکا متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال برای تحصیل در آمریکا معمولا آیلتس 5.5 تا 6.5 مورد نیاز بوده و برای سایر روش ها با توجه به اهمیت زبان در آن روش ممکن است آیلتس پایین تر یا بالاتر درخواست شود.

**شرایط سیستم اقتصادی آمریکا برای مهاجران

در بین تمامی راه های مهاجرت به آمریکا، مهاجرت از طریق تحصیل، می تواند بهترین روش جهت یافتن شغل در آمریکا باشد. از این رو پیشنهاد می شود با توجه به شرایط اقتصادی آمریکا و میزان نرخ بیکاری این کشور، از طریق تحصیل اقدام به مهاجرت به این کشور نمایید.

**شرایط خدمات درمانی و رفاهی آمریکا برای مهاجرین

بیمه درمانی کشور آمریکا برای مهاجرین بسیار متفاوت از کشور های اروپایی بوده و هزینه زیادی را شامل می شود. بیمه درمانی آمریکا، بخشی از خدمات درمانی را به مهاجران ارائه می نماید.

**وضعیت سیاسی و اجتماعی مهاجران در آمریکا

از لحاظ حقوق و درآمد مهاجران به آمریکا، می توان گفت که برابری کاملی بین افراد تبعه آمریکا و فرد مهاجر متناسب با توانایی، مهارت و تخصص وی، وجود دارد.

بهترین ایالت آمریکا برای ایرانیان

افرادی که قصد مهاجرت به کشور آمریکا را دارند، به دنبال یافتن بهترین ایالت آمریکا برای ایرانیان هستند. از این رو این افراد در این مقاله با سفر به آمریکا و سفر از سواحل آفتابی کالیفرنیا تا شهر های پرجنب و جوش تگزاس، از آفریننده و فناوری های روز دانشگاهی ماساچوست تا معابر شلوغ شیکاگو، به دنبال شناخت عمیق تری از ایالت ها و فرصت هایی که ارائه می دهند، هستند. در ادامه چند ایالت که به عنوان مقاصد محبوب برای ایرانیان شناخته شده اند، بررسی شده اند:

کالیفرنیا

با جمعیت پراکنده ای از ایرانیان، این ایالت فرصت های شغلی بسیاری در صنایع فناوری اطلاعات، رسانه ها، هنر و فرهنگ، بهداشت و آموزش ارائه می دهد. ایالت کالیفرنیا، به عنوان یکی از بهترین مقاصد برای ایرانیان در آمریکا، بسیاری از ویژگی ها و فرصت هایی را ارائه می دهد که آن را برای زندگی، کار و توسعه فردی شایسته می سازد. فرصت های شغلی، آب و هوای خوب، جامعه فعال ایرانیان و آموزش عالی از جمله مزیت های زندگی در کالیفرنیا هستند.

ساعات کار استاندارد در کالیفرنیا در سال 2024

استانداردهای کار کالیفرنیا یک هفته کاری استاندارد 40 ساعته را تعیین می کند. کارمندانی که فراتر از این آستانه کار می کنند، مستحق دریافت اضافه کاری هستند، سیاستی که برای حفظ تعادل سالم بین کار و زندگی و تضمین دستمزد منصفانه برای دوره های طولانی کار طراحی شده است.

سازگاری با کار از راه دور

ظهور کار از راه دور ابعاد جدیدی را در ساعات کار و چشم انداز قانون کار کالیفرنیا وارد کرده است. کارفرمایان باید سیاست‌هایی را برای تطبیق با ترتیبات دورکاری تطبیق دهند و اطمینان حاصل کنند که کارمندان از راه دور از حقوق و حمایت‌های یکسانی برخوردار می‌شوند، از جمله پایبندی به مقررات ساعت کاری، غرامت اضافه کاری، و ارائه وقفه‌های ضروری.

تگزاس

با اقتصاد پویا و فرصت های شغلی زیاد، تگزاس جذابیت خاصی برای ایرانیان دارد. همچنین، هزینه زندگی نسبتا پایین و فضای فرهنگی متنوع از دیگر مزایای این ایالت است. ایالت تگزاس، یکی از ایالت های بزرگ و پرجمعیت آمریکا، بسیاری از ویژگی ها و فرصت هایی را برای ایرانیان فراهم می کند که آن را به عنوان یک مقصد مناسب برای زندگی، کار و توسعه فردی می سازد.

اقتصاد 1.9 تریلیون دلاری تگزاس بعد از کالیفرنیا، دومین اقتصاد برتر ایالات متحده است. تگزاس از نظر چشم انداز رشد در رتبه چهارم است. علاوه بر این، بیش از 100 مورد از 1000 شرکت بزرگ دولتی و خصوصی در ایالات متحده در تگزاس مستقر می باشند.

اقتصاد این ایالت بیشتر بر پایه تولید نفت و گاز طبیعی، چوب، کشاورزی و دامداری است. که البته در سال های اخیر این ایالت در زمینه حمل و نقل هوایی، هوافضا و ارتباطات از راه دور نیز پیشرفت چشمگیری داشته است.

گاوچرانی در تگزاس

فرهنگ گاوچرانی (Cowboy) سابقه بسیار طولانی در تگزاس دارد. این فرهنگ در واقع از سال 1700 از مکزیک وارد تگزاس شد و به جز فرهنگی که با خود آورد، مقدار زیادی از گوشت گاو ایالات متحده را نیز تامین کرد.

این یک خرده فرهنگ اجتماعی متمایز و یک سبک منحصر به فرد از چگونگی لباس پوشیدن و مهارت های سوارکاری با اسب و گاو است. کاوبوی ها را با کلاه های لبه دار، چکمه های پاشنه دار و ساق بلند می شناسند.

کمپانی های برتر ایالت تگزاس:

  • DELL

دِل، یک شرکت سازنده رایانه می‌باشد، که دفتر اصلی آن در شمال شهر آستین (Austin)، قرار دارد و از بزرگترین کمپانی‌های تولیدکننده محصولات IT در جهان می‌باشد و بیش از 88 هزار کارمند، در سرتاسر جهان دارد.

  • AT&T

بزرگ‌ترین شرکت مخابرات تلفن ثابت، سرویس‌دهنده اینترنت، اشتراک تلویزیون اینترنتی و دومین اپراتور شبکه تلفن همراه آمریکا است. دفتر مرکزی این شرکت، در شهر دالاس (Dallas) است و بیش از 230 هزار کارمند دارد.

  • TEXAS INSTRUMENTS

یک شرکت بزرگ آمریکایی می‌باشد که دفتر مرکزی آن در شهر دالاس قرار دارد. این شرکت، سومین شرکت بزرگ در زمینه تولید نیمه رساناها پس از اینتل و سامسونگ است.

همچنین این شرکت، بزرگترین تولیدکننده قطعات نیمه رسانای آنالوگ و پردازنده‌های سیگنال دیجیتال در آمریکا است که حدود 34800 نفر کارمند دارد.

نرخ بیکاری درتگزاس

نرخ بیکاری در این ایالت در فوریه 2020 ، 3.5 درصد بوده است که با شیوع ویروس کووید 19 ، این میزان  در دسامبر همین سال به 7.2 درصد رسیده است.

هزینه های زندگی در تگزاس

هزینه های ماهانه خانوار 4 نفره بدون اجاره خانه، در سال 2021، حدود 2930 دلار می باشد.

هزینه های ماهانه یک فرد مجرد بدون اجاره خانه، در سال 2021، حدود 830 دلار می باشد.

واشنگتن

با وجود صنعت فناوری پیشرو و شرکت های بزرگ مانند مایکروسافت و آمازون، واشنگتن فرصت های شغلی بسیاری در حوزه فناوری ارائه می کند. ایالت واشنگتن به دلیل داشتن فرصت های شغلی زیاد، طبیعت و فضای سبز، آموزش عالی، جامعه متنوع، فرهنگ غنی و... یکی از بهترین گزینه ها به عنوان بهترین شهر برای زندگی و کار می باشد.همچنین میزان درآمد سالانه در این ایالت 136,318دلار است.

درآمد در ایالت واشنگتون

متوسط درآمد در ایالت واشنگتن، به‌طور معمول حدود 99,800 دلار در سال است. اما این میزان درآمد با توجه به شرایط مختلف ممکن است متفاوت باشد. دستمزدها از 25,300 دلار تا 446,000 دلار در سال متغیر است.

نیویورک

نیویورک به عنوان پایتخت فرهنگ، هنر و تجارت آمریکا شناخته می شود. این شهر دارای جامعه چندفرهنگی و پویاست و فرصت های شغلی فراوانی در بخش های مختلف به ایرانیان ارائه می دهد.

نیویورک، یکی از 13 ایالت اصلی کشور آمریکا محسوب می‌شود. فاصله نزدیکی با استان‌های مهم کشور کانادا مانند کبک و انتاریو دارد. همچنین شرق آن با ایالت ماساچوست محدود شده است. در جنوب شرقی می‌توانید سواحل اقیانوس اطلس را ببینید و به‌راحتی به ایالت نیوجرسی رفت‌وآمد کنید. علاوه‌بر این، جنوب آن با ایالت پنسیلوانیا هم‌مرز است و شهر آلبانی به‌عنوان پایتخت این ایالت در این قسمت خودنمایی می‌کند.

زمستان‌های سرد اما مرطوبی دارد. درعین‌حال تابستان‌های آن گرم است. چون در این فصل توده هوایی بسیار گرم از جنوب غربی می‌وزد و همه شرایط را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد. درواقع می‌توان گفت که آب‌وهوای این ایالت قاره‌ای محسوب می‌شود.

1. هزینه زندگی در ایالت نیویورک با شهر نیویورک متفاوت است.

نیویورک سیتی را به‌عنوان شهری که هرگز نمی‌خوابد، می‌شناسند. شاخص هزینه زندگی آن را اگر براساس میانگین 100 در کل ایالات متحده در نظربگیریم به عدد 187.2 می‌رسد. بخش زیادی از هزینه‌ها صرف مسکن می‌شود که بیش از دو برابر میانگین ملی مسکن است.

2. نیازی به داشتن وسیله نقلیه شخصی نیست.

کارآمدترین راه برای رفت و آمد استفاده از وسایل حمل‌و‌نقل عمومی است. چون پارکینگ یک کابوس مطلق در این ایالت به‌خصوص در شهر نیویورک است. حتی اگر خوش‌شانس باشید و بتوانید یک پارکینگ برای خود پیدا کنید باید هزینه گزافی بابت آن بپردازید.

البته حمل‌ونقل عمومی همیشه خوشایند نیست. اما ممکن است آسان‌تر و مقرون به صرفه‌تر از رانندگی ماشین باشد. اگر به باد در موهای خود توجه ندارید، رفت‌وآمد با دوچرخه را هم در نظر بگیرید.

فرهنگ مردم ایالت نیویورک

یکی از غنی‌ترین ایالت آمریکا از نظر فرهنگ است. این ویژگی را مرهون مهاجران است که یک جامعه چندقومیتی را تشکیل داده‌اند. تئاتر، رقص، ادبیات، موسیقی، هنر و غذاها همه بازتاب ترکیب سنت‌های مختلف از چهارگوشه جهان است.

از هر منطقه از شهرهای این ایالت که گذر کنید، با محله‌های هندی، چینی، روسی، ایرلندی و آمریکای لاتین مواجه می‌شوید. رژه‌های معروف شهرهای اصلی تنوع گسترده‌ای دارند و در طول سال برگزار می‌‌شوند.

به زبان انگلیسی صحبت می‌کنند اما بخشی از مردم تسلط بیشتری به زبان اسپانیایی دارند. حتی در بخش‌هایی از آن صدای واژه‌های زبان چینی را می‌شنوید. درکل باید بگوئیم که این ایالت 72 ملت را در خود جای داده است و با رنگ پوست‌ها و فرهنگ‌ها و زبان‌های مختلف تزئین شده است.

میزان مالیات در ایالت نیویورک چگونه است؟

میزان مالیات در این ایالت بین 5 تا 8.28% متغیر است. این نرخ با توجه به دو عامل وضعیت تاهل و میزان درآمد تعیین می‌شود. مثلا کسانی‌که درآمد کمتری دارند مالیات کمتری می‌پردازند اما پردرآمدها باید سهم مالیاتی بیشری داشته باشند. به‌خصوص اگر متاهل باشید مشمول تخفیف در مالیات می‌شوید. بنابراین مجردها مالیات بیشتری می‌پردازند.

وضعیت کار و درآمد در ایالت نیویورک

یکی از بهترین ایالت‌های آمریکا برای سرمایه‌گذاری است. این ایالت بزرگ و با وسعت از جمله ایالت‌های مرفه این کشور نیز محسوب می‌شود و برای همین است که سرمایه‌گذاران و ثرتمندان را به خود جذب کرده است. بسیاری از موسسات مالی قوی دنیا و غول‌های فناوری در این ایالت قرار دارد و موقعیت‌های شغلی فراروانی را در اختیار ساکنین قرار می‌دهد.

همانطور که در قسمت قبل گفتیم، نیویورک سیتی گران‌ترین شهر ایالات متحده برای زندگی است. بنابراین اگر قصد دارید به این شهر نقل مکان کنید، ممکن است بخواهید چند منبع درآمد مطمئن داشته باشید. البته با توجه به اینکه میانگین درآمد سالانه این ایالت 60 هزار دلار در سال برآورد شده که کمی بالاتر از میانگین درآمد ملی است.

سخن پایانی

مهاجرت، یعنی شروع یک زندگی جدید؛ بنابراین هرچقدر مسیر این کار اصولی‌تر باشد، آغاز نو راحت‌تر و بی‌دردسرتر خواهد بود. خوب در این مقاله هم، ما به راه های مهاجرت به آمریکا برای ایرانیان پرداختیم و هزینه های مهاجرت به آمریکا را شرح دادیم تا سهمی در ساده‌ترشدن این مسیر داشته باشیم!

همچنین در خصوص موضوعات مختلفی نیز صحبت کردیم؛ مثل ارزانترین راه مهاجرت به آمریکا، شرکت در لاتاری گرین کارت و بهترین راه مهاجرت به آمریکا؛ بنابراین امیدواریم با نوشتن این مطلب، توانسته باشیم نقش کوچکی در افزایش آگاهی شما داشته باشیم.

 

جهت اطلاع از بهترین روش‌های مهاجرت و اطلاع از آخرین اخبار مهاجرتی با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 

تحصیل

کار

مهاجرت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + 16 =